• 9.375.523 stemmen

Geregisseerd door: George Armitage

Met onder meer: Owen Wilson, Morgan Freeman en Gary Sinise

Releasedatum: 1 juli 2004

Plot The Big Bounce

"It's all in who you trust"

Surfer en bedrieger Jack Ryan reist af naar Hawaï, en doet daar een klus voor Walter Crewes, een rechter op het eiland. Zijn nieuwe baantje brengt hem in contact met een mooie en ondernemende vrouw, die echter de geliefde van een onroerend goed-magnaat blijkt te zijn. Ryan moet nu kiezen tussen de vrouw, het geld of doen wat goed is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Walter Crewes

Bob Rogers, Sr.

Ned Coleman

avatar van DieGo

DieGo

http://thebigbounce.warnerbros.com/ voor de trailer.

Tja, ik weet het niet..

avatar van ThaNick

ThaNick

Lijkt me wel leuk (zag trailer op Torque DVD )

avatar van Steefje

Steefje

Het lijkt me echt een geweldige film die Owen Wilson is echt een bruute acteur ( Hutch in Starsky & Hutch) en Morgan Freeman niet te vergeten (GOD in Bruce Almighty).

Kortom het moet een klapper wezen.

avatar van ToTeKi

ToTeKi

Wanneer komt deze uit of in de bios ??

avatar van Gorro

Gorro

ToTeKi schreef:

Wanneer komt deze uit of in de bios ??

Hopelijk nooit. Knap dat ze dit in basis best leuke verhaal met zo'n sterk cast (Gary Sinise, Morgan Freeman) zo om zeep hebben kunnen helpen.

avatar van donnie B.

donnie B.

5 augustus in de bios

avatar van Fortress

Fortress

Ik vind het gewoon een leuke film voor tussendoor, Was niet echt heel grappig of spanned maar gewoon leuk.

Alleen al voor Sarah Foster zou ik deze film nog een keer kijken

avatar van Flash

Flash

Heb gister de film gezien en heb me zeer vermaakt.

Leuke grappen, mooi verhaal en een hele leuke actrice.:d

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Hoe kan een verhaal van Leonard zo hard falen ?

Ongelofelijk veel plotholes en aan het einde ben je als kijker eigenlijk niets wijzer geworden en zit je eigenlijk nog te wachten op het eind, wat niet komt. Ja, het is een leuk bij elkaar geraapt zooitje acteurs maar helaas kregen ze (vooral Sinise en Vinnie Jones) geen enkele kans om hun kwaliteiten te tonen. Ik vind deze film heel erg zwak omdat het veel meer had kunnen en moeten zijn.

avatar van stinissen

Een van de slechtste producties die ik persoonlijk dit jaar heb mogen aanschouwen...

Inderdaad vrij matig. Script is echt beroerd, maar Wilson doet het wel aardig.

avatar van Garuda15

Garuda15

ik vond dit egt een slechte film en soms erg verwarrend.

Eerst d8 ik das een leuke film vanwege de cast maar uiteindelijk was het egt slecht

dus 1 ster krijgt deze film

avatar van Set Wenker

Set Wenker

Ondanks een veelbelovende cast is dit toch een zeer matige film geworden. Er gebeurt eerst een hele tijd praktisch niets. Aan het eind krijg je zo ineens van alles over je heen en dan is de film afgelopen. In principe had je die dingen niet kunnen zien aankomen. Op een na dan. Eigenlijk had er van alles kunnen gebeuren.

De film wekt een beetje de indruk dat de regisseur eigenlijk niet helemaal wist waar hij naartoe wilde en aan het eind toch maar ineens wat in elkaar flanst.

avatar van Idol

Idol

Set Wenker schreef:

helemaal mee eens!

avatar van SUPERSONIC

SUPERSONIC

ik vind de film echt relaxed en voor mij persoonlijk 4 sterren. ik vind owen wilson echt cool acteren en de rest van de cast toch ook wel... tevens vind ik het een echte "feel good movie"

avatar van schorpio1970

schorpio1970

Redelijke film waarvan de settings en de omgeving-shots veel goed maken.

Veel bekende acteurs, maar een warrig verhaal.

Iedereen is iedereen aan het oplichten en dat maakt het allemaal wat moeilijk volgbaar.

En aan het einde van de film is ineens allemaal afgelopen.

Toch krijgt ie van mij nog 2,5 ster voor de moeite.

avatar van Gehenna

Gehenna

Het zou een komedie moeten voorstellen maar er om gelachen heb ik geen één keer. Wat je over houd is een saaie onboeiende film met wat eye-candy in de vorm van Sara Foster..lekker laten liggen deze film! 0.5*

avatar van otherfool

otherfool

Ik ben het met Set Wenker's tekst en Idol's cijfer helemaal een; een onevenwichtig rommelboeltje dat bijna niks uit de interessante cast haalt. 1,5*.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Is Morgan Freeman verdwaalt of zo ?

Het is leuk om eens een uitstapje te doen naar een ander soort film, maar doe het dan wel bij een betere film dan deze.

Vooral als je een acteur bent van Freeman's formaat.

avatar van Materny

Materny

Steefje schreef:

Kortom het moet een klapper wezen.

Morgan freeman uit Bruce almighy .

Jaaaa, echt z'n hoogtepunt uit de man zijn carrieré.

avatar van Wassup !

Wassup !

Vond de film saai en de film kon mij gewoon niet bekoren.

Als je deze echt zou willen zien moet je zelf weten.

Denk dat de meeste toch terug komen met een teleurgesteld gevoel.

2**!

avatar van OT_Stijn

OT_Stijn

Materny schreef:

Morgan freeman uit Bruce almighy .

Jaaaa, echt z'n hoogtepunt uit de man zijn carrieré.

Denk dat freeman toch een ander hoogtepunt heeft hoor. Shawshank redemption?

avatar van Koos

Koos

OT_Stijn schreef:

Denk dat freeman toch een ander hoogtepunt heeft hoor. Shawshank redemption?

ik denk dat het sarcastisch bedoeld is...

avatar van mr_erp

mr_erp

Owen Wilson is net als altijd weer erg goed een deze film. Met zijn droge humor was mijn avond in ieder geval weer goed. Echt een van mijn lievelingsacteurs..

En tot tegenstelling van wat andere mensen zeggen vind ik dat deze film echt niet saai te noemen is.

Voor mij 3,5 *

avatar van An']['oN

An']['oN

Vandaag was tv premiere op veronica, weet niet precies wat ik ervan moet denken maar ik kende alle acteurs wel ergens van en vond hem op zich ook wel vermakelijk.

Vreemde plotwending aan het einde en de grappen hadden beter gemogen, al heb ik hardop zitten lachen bij het stukje dat hij gebeld wordt op de gestolen mobiele telefoon en die vrouw vraagt of er nog iemand voor haar gebeld heeft

Naja, weet niet precies wat ik ervan moet denken, 3 sterren omdat ik me toch wel anderhalf uur bezig heb gehouden.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

de acteurs waren vet

de film was toch ietsje saai

hele rare einde ik snapte het amper

avatar van mitje

mitje

Ik vond het wel een leuke film om te zien, helemaal niet saai. Maar inderdaad een ietwat raar einde. Owen wilson was wel weer meesterlijk om te zien, want wat is die gozer droog:P. Van mij krijgt hij een 3,5*

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Wat moet ik hier van zeggen. Een hele luie dodelijk saaie film met opnieuw matige acteerprestaties van Owen Wilson. Die vent kan echt niet acteren. En Gary Sinisse is misschien 3 minuten in beeld, en hetzelfde geld voor de andere bekende acteurs die ook maar heel weinig schermtijd hebben. Enige pluspunt is de mooie filmlocatie.

avatar van ags50

ags50

Slaapverwekkend (letterlijk!). Kon slechts met grote moeite mijn ogen open houden en heb waarschijnlijk toch ergens wat minuten gemist ... En dan is dit nog wel een remake (vreemd dat de plotomschrijving van beide precies gelijk is!).

avatar van Platoon815

Platoon815

Had een gezellige meepikfilmpje verwacht maar in tegenstelling tot mijn verwachtingen werd hij na zo'n 20 min al vrij saai.Heb hem dan toch maar met veel moeite uitgekeken.Acteerprestaties vond ik soms net nog OK en de setting straalde nog een leuke sfeer uit. 2,0