Get Hard (2015)
Geregisseerd door: Etan Cohen
Met onder meer: Will Ferrell, Kevin Hart en Alison Brie
Releasedatum: 7 mei 2015
Plot Get Hard
"An education in incarceration."
Een rijke bankdirecteur, genaamd James King (Will Ferrell), wordt ten onrechte veroordeeld voor fraude en zal in een maximaal beveiligde gevangenis terechtkomen. Om zich voor te bereiden op zijn opsluiting wendt hij zich tot Darnell Lewis (Kevin Hart), de man die zijn auto wast, om zich 'harder' te laten maken in de laatste 30 dagen van zijn vrijheid.
James King
Alissa's Friend
Rosa
Alissa's Friend
Pazmaster
Hilarische film waar ik dubbel om heb gelegen. De humor is plat en grof, i love it! Will Ferrel vind ik meestal wel grappig, maar deze grove kant van hem vind ik helemaal geweldig. Jammer dat het einde niet erg sterk is maar verder heb ik hier echt van genoten. Top!
Macmanus
Wel ok.
Kevin Hart had ik vervelender verwacht. Ken hem eigenlijk niet. Maar meestal zijn zwarte acteurs in dit soort rollen continu heel erg aanwezig. Was wel even fijn dat dit niet zo was. Ferrell is wel aanwezig. Hij doet weer heel naief dom. Bij momenten wel leuk. Maar soms is ook niet echt grappig. Blijft meer als tussendoortje voelen deze film voor alle partijen. Kijkt aardig weg. Die dick in the face ook. En die continu barrage van getting hard grappen vond ik dat wel lekker flauw. Maar daar tussen zit teveel zo zo.
2.5 sterren.
VforVictor
Wel een aardige film, heb nergens in een deuk gelegen maar hij was nergens vervelend. hij keek wel lekker weg en toverde af en toe een glimlach op mijn gezicht.
brabusRUS
2,75 voor deze is veel te laag IMO. Ik begrijp sowieso niet waarom sommige mensen deze film gaan kijken als ze Hart en Ferrell niet leuk vinden. Ik vond ze beiden geweldig en heb mij ook kapot gelachen. Dit is wat een komedie voor mij is. Er waren maar weinig momenten waar ik niet heb gelachen. Ik geef niet vaak 4*, maar deze film verdient het zeker.
HALVE TAMME. (moderator series)
This ain't no longer your house, man! We in San Quentin now!
De cast en het acteerwerk zijn solide te noemen, plus het verhaal is naar mijn mening
dermate vermakelijk om het gedurende 100 minuten zonder een greintje verveling uit
te zitten.
Al met al ben ik dus aardig tevreden met wat ik allemaal voorbij zag komen op mijn tv.
Drie sterren van mijn kant voor Get Hard (2015).
Pim1993
Neigde op veel momenten naar een regelrechte flop. Een breiwerk vol fouten. Matig acteerwerk.
Amusementswaarde heeft hem gered.
Sir_John
Als Will Ferrell erin speelt dan neigt het meestal wel een goeie film te zijn. Nou moet ik toegeven dat dit niet 1 van zijn beste films was. maar ondanks alles geef ik ook deze weer een 5je
Gewoon kijken als je opzoek bent naar een simpele humor film... lekkere sitback.
weberanja
Gewoon een leuke komedie, bij vlagen hilarisch en bij vlagen ontzettend flauw. Caipoera
filmkul
Gemiddelde komedie. Het verhaal is best aardig en dient als kapstok voor een hoop grappen en grollen. Maar echt gieren brullen zit er niet in. Soms een glimlach. Ferrell is behoorlijk aanwezig en soms bijna irritant overdreven met veelal erg voor de hand liggende grappen. Maar over smaak (humor) valt niet te twisten. Hart levert een prima rol als aangever. Verder een leuke soundtrack. 2.5
Firepeet
Verschrikkelijke film die ik halverwege heb afgezet. Erg flauw, en de "humor" is te gemaakt.
Heb volgens mij maar 1 keer moeten lachen, namelijk bij dat lompe trashtalken.
Verder zeer matig met die pijpscene als treurig dieptepunt.
Walter White
Geweldige komedie film heb echt hard om moeten lachen.
En Will Ferrell, Kevin Hart deden speelden hun rol heel grappig.
broncode
Wat een hilarische film! Kijk maar weinig komedies, maar dit is een echte aanrader.
Lekker veel woordspelingen en af en toe flink plat.
Je ziet namelijk niet vaak een geslachtsdeel in een komedie...
Kevin Hart en Will Ferrell zijn een goed team met een goede chemie...
guy_blom
deze film op een brakke zondagmiddag gekeken en dat is precies waar hij goed voor is.
vermakelijk af en toe moeten lachen mer verder geen diepgang of hoogstaande grappen.
Waku
Grappige grofgebekte komedie met een aantal vermakelijke scenes.
Niets meer, niets minder.
3*/3.5*
leatherhead
Flauw, doch lang niet geheel tenenkrommend.
Volgt het gebruikelijke sjabloon voor dit soort komedies, maar zo hier en daar kon ik een paar lachstuipjes toch echt niet nalaten. Jammer genoeg is het voor de rest veelal flauw, zijn veel pogingen tot grappen té flagrant en wordt de film, zoals verwacht, zodra het einde nadert nog een onsje meliger dan dat het al was. De hele afwikkeling van het plotje slaat natuurlijk ook als kut op dirk, maar goed, gezien het een komedie is neem je dat dan maar op de koop toe.
Maar inderdaad, Hart en Ferrell doen het best leuk, en de chemie tussen beide heren is aanvankelijk al evident. Dat, plus een paar best geinige scenes (het trashtalking, het mad-dogging) zijn hetgeen wat deze film tot een best redelijk komedietje doet ontplooien. Meer dan dat is het ook echt niet, maar dat had ik op voorhand al wel enigszins ingecalculeerd.
Aldus ben ik coulant en geef ik hem nog een (kleine) 2,5*. Vermakelijk dus, hoewel er van blijvende impressies amper sprake zal zijn.
Barry83
Erg matige comedy. Slechts heel af en toe een grijns op mijn gezicht maar voor de rest was het een lange worsteling.
Brabants
Will Ferrell en komedie gaan vaak goed samen, maar deze keer was het te zoutloos. De film kent zeker wel grappige momenten, maar het is te spaarzaam. Er had wel wat meer pit en originaliteit in mogen zitten.
uppie
Wat een matige film is dit zeg, totaal niet grappig en een slecht verhaal. Zelfs een kleine grijns is al te veel.
Tijd verspilling
Collins
Een matige komedie met slechts een paar goede scenes.
Bij dit type komedie waar grof en banaal flink de boventoon voeren en het verhaal bijzaak is, moet de humor er wel afspatten. Dat is een voorwaarde. Een komedie als deze is erg leuk als de humor lekker absurd, stompzinnig, hard en snel is. Helaas. Dat was hier meestal niet het geval. De grappen kwamen niet goed uit de verf, maar bleven te veel steken in gemakkelijk, flauw en voor de hand liggend.
Van zowel Ferrell als Hart bestaat beter werk.
Het was het net niet.
john mcclane 2
aardig,leuk,soms geinig.
Maar Wil ferrel is een koning van de hedendaagse US comedies.
Dat vind ik te minste.maar daarom is dit een verspilling van zijn talent.
Het rare is dat het verhaal ver van nieuw is.
deze bijvoorbeeld.
Met rob fokking schneider. het feit dat die leuker uitpakt als deze is opmerkelijk.
Matige film over een miljonair die 30 dagen de tijd heeft om zich voor te bereiden op een gevangenisstraf van 10 jaar. Een prima opzet voor een komedie als deze. Soms grappig, en soms flauw (vaak beiden). Vooral tijdens de eerste helft valt het wat in herhaling en ook duurt de film wat te lang. Will Ferrell doet waar hij goed in is, maar weet de film niet te redden.
Leland Palmer
Kon Ferrell in deze prent wel waarderen, 'fuck a tit!'. Jep, 'Get Hard' gaat nergens over, maar ik heb me prima vermaakt. Flitsend gebracht, niet eens zoveel hilariteit, maar veel glimlachjes. Qua scenario en uitwerking van het verhaaltje zo voorspelbaar als wat, maar de film kan het nét hebben allemaal.
paul83
Redelijke film. Gelukkig is het rated-R want daar moet de film het toch wel van hebben. Ferrel maakt het grappig mede door zijn geïmproviseerde scheldwoorden en Hart is ook prima.
Majestics
Hoe is dit voor 12 jaar en ouder? Sommige scenes kunnen 12-jarigen (en iets ouder) maar beter niet kijken als je het mij vraagt. De hele film moet het hebben van seksuele grappen, zo ongelooflijk plat gewoon...
lars-pixar
Een typische Amerikaanse komedie die deze keer ook vol zit met gewaagde racistische grappen.
Tegenwoordig worden zulke grappen schaamteloos gemaakt en vertoont op het grote scherm.
Zoals verwacht komen niet alle grappen even leuk over, maar er zitten wel een paar leuke tussen.
Acteurs Will Ferrell en Kevin Hart weten samen hun rollen goed neer te zetten en kunnen dit niet door soms wat druk en overdreven over te komen, wat allemaal eigenlijk prima past in dit verhaal.
De productie wordt ondersteunt door een goede (bekende) vriend van Ferrell, Adam McKay (Anchorman, Step Brothers) werkt namelijk mee aan het verhaal.
En zoals bij de meeste Amerikaanse komedies zal dit bij het publiek verschillend overkomen.
Arnoud87
Leuke film, begin tot 40 min wel errug saai.... vind je het gek dat iederen die er met 40 min mee stopt een slecht cijfer geeft.
Wel duidelijk acteurs die echt aan het acteren zijn ipv dat halve schoenzool acteur werk in ''the interview''
AFCALS
Je verwacht toch meer van een duo als Kevin Hart en Will Ferrell.
Simpele komedie met veel standaard grappen. Will Ferrell zorgt er met zijn acteerkunsten voor dat de film uit te houden is.

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

Straight outta Compton
Muziek / Drama, 2015