• 9.370.314 stemmen

Blunt Force Trauma (2015)

Actie | 93 minuten

Genre: Actie

Oorsprong: Colombia

Geregisseerd door: Ken Sanzel

Met onder meer: Mickey Rourke, Freida Pinto en Ryan Kwanten

Gesproken taal: Italiaans en Engels

Plot Blunt Force Trauma

"In the world of underground dueling the only rule is to survive"

In Zuid-Amerikaanse hanengevechtringen, treinemplacementen, kelders en schuren strijden hedendaagse krijgers met een kogelvrijvest aan in vuurgevechten met elkaar om rijkdom en respect te krijgen. Het staat bekend als 'The Game' en Zorringer (Mickey Rourke) is de ongenaakbare kampioen. John (Ryan Kwanten) wil het ultieme duel met Zorringer aangaan, terwijl Colt (Freida Pinto) op zoek is naar wraak voor de dood van haar broer.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Kondoro

Kondoro

Even wachten op de trailer...

avatar van fred1946

fred1946

Aparte film.

Trailer ziet er leuk uit.

Of is het er 1 met verstand op 0,0 chips en bier??.

avatar van Raffael77

Raffael77

Genoeg gezien, is niets voor mij.

avatar van deRappe

deRappe

Ik heb de film weliswaar uitgekeken.....maar het is allemaal wat te langdradig naar mijn idee....het uiterst kleine rolletje van meneer Rourke stelt ook weinig voor.....mysterieus eind.....eigenlijk zonde van m'n tijd.....

avatar van Collins

Collins

Film met een spannende eerste helft en een tweede helft waarin de film als een plumpudding inzakt.

Intrigerende eerste helft met vaart. De vuurgevechten zijn spannend opgebouwd. Degelijk en flitsend camerawerk. Duistere en mysterieuze sfeer. Goede settings in de vorm van haveloze gebouwen en verlaten emplacementen. Leuk, leuk.

En dan. Halverwege is de vaart er opeens uit. Weg is de sfeer. Weg is de spanning. Opeens worden de scenes lang uitgerekt en lijken ze puur te dienen als vulling om de speelduur vol te maken. Saai.

De slotscenes vallen vervolgens ook behoorlijk tegen. Een hoop filosofisch gelal en een ongeinspireerde opbouw naar het finale vuurgevecht.

Rourke heeft een minieme rol en maakt geen indruk. Kwanten doet het leuk en Pinto is een lekkere sidekick.

avatar van Rickyman

Rickyman

Ben het ook met de voorgaande berichten eens.

Het begint met veel vaart en actie, waarna het al gauw belandt in een langdradig saai gebeuren.

Het acteerwerk is verder prima en heeft Mickey Rourke zich ook nog even laten zien.

avatar van Noodless

Noodless

80 minuten en dan eindelijk .....Mickey Rourke te zien.
De film opent goed en weet dit te houden tot het moment dat de wegen zich scheiden (voorlopig) tussen Kwanten en de leuke meid Pinto. Vanaf dat moment glijdt de film volledig weg in onzinnige scènes met veel geleuter en slappe actiescènes. Het slot geeft een echt negatief eindbalans. 3/10

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Mysterieus einde nee, gewoon blijven kijken tijdens aftiteling. Ik vond deze wel okay. Vreemde hobby dat wel.

avatar van keimpeS

keimpeS

Redelijk actie-film met een mysterieus/dubieus sfeertje & een leuke cast. De rol van Mickey Rourke stelde eigenlijk niet zoveel voor.

avatar van ray 1960

ray 1960

eerste dertig min. spannend,en erna zakt die inderdaad hoe een plumpudding in elkaar,en dan ook nog eens een waardeloos einde,dus niet het kijken waard..

avatar van Phantasm

Phantasm

Begint aardig en daarna zakt het gewoon in.