?

Max Ophüls

mijn gemiddelde
3,48
469 stemmen

Geboren:
6 mei 1902
Saarbrücken (Duitsland)

Overleden:
25 mei 1957 (55 jaar)
Hamburg (West-Duitsland)

Er staan 20 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 469 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,48 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,73

Filmografie

Die Verliebte Firma (1931)
Alternatieve titel: The Company's in Love
4,00 (1)
Die Verkaufte Braut (1932)
Alternatieve titel: The Bartered Bride
3,00 (3)
Lachende Erben (1933)
Alternatieve titel: Laughing Heirs
3,62 (21)
Liebelei (1933)
Alternatieve titel: Flirtation
3,39 (14)
La Signora di Tutti (1934)
Alternatieve titel: Everybody's Woman
3,50 (1)
Divine (1935)
2,33 (3)
La Tendre Ennemie (1936)
Alternatieve titel: The Tender Enemy
2,64 (18)
Komedie om Geld (1936)
Alternatieve titel: Een Komedie om Geld
2,00 (1)
Yoshiwara (1937)
3,00 (2)
Sans Lendemain (1939)
Alternatieve titel: La Duchesse de Tilsitt
2,00 (1)
De Mayerling à Sarajevo (1940)
Alternatieve titel: From Mayerling to Sarajevo
The Exile (1947)
3,26 (37)
Caught (1949)
3,44 (55)
The Reckless Moment (1949)
3,28 (36)
La Ronde (1950)
Alternatieve titel: Roundabout
3,57 (41)
Le Plaisir (1952)
Alternatieve titel: House of Pleasure
3,52 (65)
Madame De... (1953)
Alternatieve titel: The Earrings of Madame de...
3,26 (47)
Lola Montès (1955)
Alternatieve titel: The Sins of Lola Montes