menu
?

Jianjun He

mijn gemiddelde
2,98 (30)
30 stemmen

Geboren:
1960
Peking (China)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 30 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,98 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,77

Filmografie

  • 3,50 (2)
    Xuan Lian (1993)
    Alternatieve titel: Red Beads
  • 3,11 (14)
    Youchai (1995)
    Alternatieve titel: Postman
  • 2,90 (5)
    Feng Jing (1999)
    Alternatieve titel: Scenery
  • 2,33 (3)
    Hu Die De Wei Xiao (2001)
    Alternatieve titel: Butterfly Smile
  • 3,00 (3)
    Man Yan (2004)
    Alternatieve titel: Pirated Copy
  • 2,83 (3)
    Shui Shang Ren Jia (2008)
    Alternatieve titel: River People