menu

Andrey Zvyagintsev

mijn gemiddelde
3,76 (2386)
2386 stemmen

Geboren:
6 februari 1964 (54 jaar)
Novosibirsk (Sovjet-Unie)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 2386 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,76 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,79

Filmografie

  • 3,88 (1230)
    Vozvrashchenie (2003)
    Alternatieve titel: The Return
  • 3,75 (294)
    Izgnanie (2007)
    Alternatieve titel: The Banishment
  • 3,33 (196)
    Elena (2011)
    Alternatieve titel: Елена
  • 3,63 (398)
    Leviafan (2014)
    Alternatieve titel: Leviathan
  • 3,71 (268)
    Nelyubov (2017)
    Alternatieve titel: Loveless