menu

Andrey Zvyagintsev

mijn gemiddelde
3,75 (2417)
2417 stemmen

Geboren:
6 februari 1964 (55 jaar)
Novosibirsk (Sovjet-Unie)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 2417 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,75 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,79

Filmografie

  • 3,88 (1235)
    Vozvrashchenie (2003)
    Alternatieve titel: The Return
  • 3,75 (294)
    Izgnanie (2007)
    Alternatieve titel: The Banishment
  • 3,34 (197)
    Elena (2011)
    Alternatieve titel: Елена
  • 3,62 (400)
    Leviafan (2014)
    Alternatieve titel: Leviathan
  • 3,70 (291)
    Nelyubov (2017)
    Alternatieve titel: Loveless