menu
?

Aleksey Uchitel

mijn gemiddelde
3,17 (15)
15 stemmen

Geboren:
31 augustus 1951 (67 jaar)
Leningrad (Sovjet-Unie)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 15 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,17 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,91

Filmografie

  • 3,33 (6)
    Progulka (2003)
    Alternatieve titel: The Stroll
  • 3,00 (1)
    Kosmos Kak Predchuvstvie (2005)
    Alternatieve titel: Космос Как Предчувствие
  • 3,50 (2)
    Plennyy (2008)
    Alternatieve titel: Captive
  • 2,80 (5)
    Kray (2010)
    Alternatieve titel: The Edge
  • Vosmerka (2013)
    Alternatieve titel: Break Loose
  • 3,50 (1)
    Matilda (2017)
    Alternatieve titel: Матильда