menu
?

Aleksey Uchitel

mijn gemiddelde
3,29 (19)
19 stemmen

Geboren:
31 augustus 1951 (67 jaar)
Leningrad (Sovjet-Unie)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 19 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,29 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,85

Filmografie

  • 3,36 (7)
    Progulka (2003)
    Alternatieve titel: The Stroll
  • 3,00 (1)
    Kosmos Kak Predchuvstvie (2005)
    Alternatieve titel: Космос Как Предчувствие
  • 3,50 (2)
    Plennyy (2008)
    Alternatieve titel: Captive
  • 3,00 (6)
    Kray (2010)
    Alternatieve titel: The Edge
  • Vosmerka (2013)
    Alternatieve titel: Break Loose
  • 3,67 (3)
    Matilda (2017)
    Alternatieve titel: Mathilde