Daniel Espinosa

mijn gemiddelde
3,28
3464 stemmen

Geboren:
23 maart 1977 (40 jaar)
Huddinge (Zweden)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 3464 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,28 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,66

Filmografie

1,80 (5)
Babylonsjukan (2004)
Alternatieve titel: The Babylon Disease
Uden for Kærligheden (2007)
Alternatieve titel: Outside Love
3,46 (25)
Fördömde, Den (2010)
Alternatieve titel: The Condemned
3,40 (516)
Snabba Cash (2010)
Alternatieve titel: Easy Money
3,29 (1854)
Safe House (2012)
3,10 (402)
Child 44 (2015)
3,29 (662)
Life (2017)