menu
?

Benedek Fliegauf

mijn gemiddelde
3,26 (240)
240 stemmen

Geboren:
15 augustus 1974 (44 jaar)
Boedapest (Hongarije)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 240 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,26 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,85

Filmografie

  • 3,00 (6)
    Rengeteg (2003)
    Alternatieve titel: Forest
  • 3,53 (35)
    Dealer (2004)
  • 2,96 (28)
    Tejút (2007)
    Alternatieve titel: Milky Way
  • Csillogás (2008)
    Alternatieve titel: Sparkle
  • 3,24 (79)
    Womb (2010)
  • 3,17 (73)
    Csak a Szél (2012)
    Alternatieve titel: Just the Wind
  • 3,71 (19)
    Liliom Ösvény (2016)
    Alternatieve titel: Lily Lane