• 158.101 films
  • 9.638 series
  • 28.756 seizoenen
  • 607.347 acteurs
  • 353.030 gebruikers
  • 8.844.251 stemmen
Avatar
 
Pikante komedie 'No Hard Feelings' met Jennifer Lawrence vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis
Foto: © ANP

Pikante komedie 'No Hard Feelings' met Jennifer Lawrence vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis

Pikante komedie 'No Hard Feelings' met Jennifer Lawrence vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis
Foto: © ANP
IN SAMENWERKING MET

De eerder verschenen komedie No Hard Feelings van regisseur Gene Stupnitsky is vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis. De film, met rollen voor onder meer Jennifer Lawrence en Andrew Barth Feldman, verscheen 22 juni op het witte doek en is nu al vanaf de bank te bekijken. 

In No Hard Feelings speelt Jennifer Lawrence de rol van Maddie, een jonge professional die het moeilijk heeft. Ze staat op het punt haar ouderlijk huis te verliezen en raakt wanhopig. Om geld te verdienen, neemt ze met tegenzin een bijzondere baan aan. Haar taak is om de introverte negentienjarige Percy uit zijn schulp te laten kruipen, maar niet alleen door emotionele steun te bieden. Percy's ouders geloven dat het goed voor hem zou zijn om voor zijn vertrek naar de universiteit zijn maagdelijkheid te verliezen, en dus wordt het Maddie's verantwoordelijkheid om dat te laten gebeuren. Wat volgt is een periode met de nodige ongemakkelijke situaties, waarin onwaarschijnlijke vriendschappen worden gesmeed. 

No Hard Feelings

No Hard Feelings is het werk van de Amerikaanse regisseur Gene Stupnitsky, die in 2016 al de komedie Good Boys naar het witte doek bracht. De film, met daarin rollen voor de The Hunger Games-ster Jennifer Lawrence en de opkomende acteur Andrew Barth Feldman, verscheen eerder dit jaar op het grote scherm en werd door de critici wisselend ontvangen. Waar sommigen recensenten haast lyrisch waren over de wat ongemakkelijke komediefilm, was het enthousiasme bij anderen niet zozeer aanwezig. Toch blijft er op Rotten Tomatoes een nette 71%-score over. "De beste rol van Jennifer Lawrence? Reken maar! (...) De film duurt niet te lang, is toegankelijk en zorgt ervoor dat je de hele tijd aan het lachen bent," zo leest een recensie. Het grote publiek is met een 2,95 uit 5 op MovieMeter en een 6,4 op IMDb eveneens verdeeld. 

No Hard Feelings is vanaf vandaag vanaf 4,99 euro te huur op Pathé Thuis. Hieronder is alvast de trailer te bekijken. 

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.