menu

Hier kun je zien welke berichten Dree als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Blackhat (2015)

4,0
Een super film. Ik heb er van genoten. Chris Hemsworth speelt op zijn best zoals we gewent zijn in andere films van hem zoals Thor. Veel actie en ook spanning. Hij speelt een computer hacker die samen gaat werken met Chinese politie en de FBI. Echt een aanrader als je van dit soort genres houd.

Elvis & Nixon (2016)

0,5
Jammer ik vond het zeer slecht acteer werk ik had zeker van Kevin Spacey meer verwacht en ja Elvis spelen sorry wie was dit. In ieder geval geen Elvis en ik ben een Elvis fan.

Ex Machina (2014)

2,0
Nee jammer dat deze film zelfs op de 2de plaatst staat van 2015 op deze site. Ik dacht ik moet hem dan kijken maar wat viel dat tegen. Erg lang dradig. Geen spanning of actie in. Een trage film. Dat er zo veel mensen deze toch zo goed vind dat snap ik echt niet. Maar ieder zijn mening. Verder is de film wel mooi gemaakt maar dat is dan ook alles.

Gone Girl (2014)

2,5
Rosamund speelt een zeer geraffineerde vrouw maar echter gaat het niet zoals zij het wou. Heel goed gespeeld. Een lange film maar wel de moeite waard om af te kijken tenslotte wil je weten hoe het afloopt. Een goede thriller daar ben ik het wel mee eens. Toch haalt deze film bij mij maar 2,5 sterren dit omdat ik het einde net niet helemaal is. Ik mis daar wat. Want wat zijn ze nou opgeschoten. Ik had er zeker wat meer van verwacht aangezien de retenties hier en een totaal score van ruim boven de 3.5 sterren haalt.

Smurfs, The (2011)

Alternatieve titel: De Smurfen

4,0
Eindelijk is hij er dan een echte film over smurfen in de real world.

Heb er lang over moeten smurfen dat er film uitkwam met smurfen in de echte wereld.
Aangezien ik een echte smurfen verzamelaar ben moet je natuurlijk ook de film bekijken.
Het was afwachten hoe de film zou zijn maar toen ik de trailer had gezien ergens eind vorig jaar kon ik niet geloven dat er een echte film uitkwam met de smurfen.

Het is een zeer leuke familie film. Leuke humor komt er in voor waar ik en mijn dochter erg van moesten lachen.

Er bestaan al vele films waarbij getekende figuren in een echte wereld samen komen maar deze is erg speciaal. Wel leuk is dat gargamel wordt gespeeld door een echte acteur.
En wachten totdat hij op Blue Ray komt (25 november) kan ik hem ook kijken in de originele taal want dat lijkt me nog leuker. Ik ben bij de nederlandse versie geweest wegens mijn dochter.
Dus een echte aanrader.

Solo: A Star Wars Story (2018)

Alternatieve titel: Solo

5,0
Ik ben met mijn vrouw en kinderen geweest. We hebben er van genoten. Een zeer goede Star Wars story. Mooie beelden. Acteurs spelen erg goed. Als je Star Wars fan bent zeker gaan kijken maar ook als je geen fan bent. Ik zou wel graag dat ze hier een vervolg van willen maken.