menu

Hier kun je zien welke berichten filmamator als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Adjustment Bureau, The (2011)

3,0
Origineel verhaal dat beter uitgewerkt had gekund. Ze hadden absoluut meer spanning moeten creëren, want daar ontbrak het geregeld aan. Verder waren de casting en de acteerprestaties goed. Vooral de interactie tussen Damon en Blunt was mooi om te aanschouwen.

Voldoende.

Als Je Verliefd Wordt (2012)

Als je verliefd wordt doe je rare dingen..

Een baas die verliefd wordt op één van zijn werknemers. Het doet nog al cliché aan. Daar komt bij dat veel voorspelbaar is, de scènes onrealistisch zijn en het werk van de cast benedenmaats is.

Slecht.

Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté (2012)

Alternatieve titel: Astérix et Obélix: On Her Majesty's Secret Service

2,5
Dat de Fransen het niet zo op de Engelsen hebben is wel te merken, ze worden besmeurd met stereotyperingen, die, ondanks dat het daadwerkelijk stereotyperingen zijn, grappig uitpakken. Het fleugje Franse humor pakte goed uit, het doet de twee stripbroeders met al hun vrienden stralen. Net iets te veel van het goede, gelachen heb ik wel.

Austin Powers in Goldmember (2002)

3,0
Opnieuw een vermakelijke Powers film. Personages werden opnieuw goed gespeeld door Myers. Ook de nieuwe personages zagen er goed uit, maar vond Goldmember niet echt overeenkomen met een Hollander. Het leek meer op een Duitser. Desondanks blijft dit gewoon een vermakelijke film.

Voldoende.