• 9.369.601 stemmen

Ontwikkeld door: Annemieke van Vliet

Met onder meer: Manouk van der Meulen, Michiel de Jong en Harpert Michielsen

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 9 februari 2004

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot De Erfenis

Wanneer Andreas Heydecoper overlijdt, komen zijn kinderen bij elkaar op Curacao. Alle drie de kinderen van Heydecoper eisen de erfenis op. Andreas heeft een plan bedacht waardoor er maar één iemand de erfenis kan krijgen. De drie kinderen krijgen opdrachten, waardoor ze recht tegenover elkaar komen te staan.

logo tmdbimage

Meningen over De Erfenis

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

zondag 20 maart 2016
De Erfenis seizoen 1 Fijne herinneringen aan deze veredelde soap: mysterie zat leuk in elkaar, Curaçao was een leuke locatie voor een ouderwets schatzoekersavontuur, vermakelijke 'helden' en 'schurken'. Met mijn huidige smaak 2* voor de krakkemikkige soap-opzet, maar tel er gerust 1* bij op voor de warme avonden dat ik er destijds met moeder en zus naar heb gekeken.
avatar van joolstein

joolstein

zondag 20 maart 2016
De Erfenis seizoen 1 Ik kan er niets aan doen! Maar ik heb niets met het gros van de Nederlandse series! Ik zie het door het beeld schieten en erger me kapot eraan! En in de wetenschap dat bij deze serie ook nogeens de schrijvers van GTST achter zitten is mijn 2* nog aan de positieve kant!