• 9.098.855 stemmen

Ontwikkeld door: Jenny Han

Met onder meer: Anna Cathcart, Choi Min-yeong en Gia Kim

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 18 mei 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot XO, Kitty

De zestienjarige Katherine 'Kitty' Song Covey denkt als jonge koppelaarster alles te weten over de liefde. Als zij er klaar voor is om haar eigen stempel op de wereld te drukken, besluit Kitty haar thuis in Portland, Oregon achter zich te laten. Ze gaat naar dezelfde school waar haar moeder op zat: de Korean Independent School in Seoul. Niet alleen tracht Kitty daar meer te weten te komen over het leven van haar moeder, ook hoopt ze weer contact te krijgen met haar langeafstandsvriendje Dae. In Seoul realiseert liefdesgoeroe Kitty zich al snel dat relaties een stuk ingewikkelder zijn als je eigen hart op het spel staat.

Meningen over XO, Kitty