• 9.385.063 stemmen

XO, Kitty

XO, Kitty seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie XO, Kitty? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van XO, Kitty.

Het laatste bij ons bekende seizoen van XO, Kitty (Seizoen 3) dateert van 2026.

XO, Kitty Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van XO, Kitty? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over XO, Kitty seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

XO, Kitty Serie Informatie

XO, Kitty is een Komedie / Drama-serie uit 2023-2026. Geregisseerd door Katina Medina Mora met onder meer de acteurs Choi Min-yeong, Anthony Keyvan en Gia Kim .

De zestienjarige Katherine 'Kitty' Song Covey denkt als jonge koppelaarster alles te weten over de liefde. Als zij er klaar voor is om haar eigen stempel op de wereld te drukken, besluit Kitty haar thuis in Portland, Oregon achter zich te laten. Ze gaat naar dezelfde school waar haar moeder op zat: de Korean Independent School in Seoul. Niet alleen tracht Kitty daar meer te weten te komen over het leven van haar moeder, ook hoopt ze weer contact te krijgen met haar langeafstandsvriendje Dae. In Seoul realiseert liefdesgoeroe Kitty zich al snel dat relaties een stuk ingewikkelder zijn als je eigen hart op het spel staat.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.