• 9.412.361 stemmen

Bureau Raampoort

Bureau Raampoort seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bureau Raampoort? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bureau Raampoort.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bureau Raampoort (Seizoen 1) dateert van 2014.

Bureau Raampoort Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bureau Raampoort? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bureau Raampoort seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bureau Raampoort Serie Informatie

Bureau Raampoort is een Drama / Misdaad-serie uit 2014-2015. met onder meer de acteurs Ricky Koole, Tamara Brinkman en Henk Poort .

Bureau Raampoort speelt zich af bij politiebureau Raampoort, waar Peter van Opperdoes na een jaar afwezigheid zijn werk als rechercheur weer oppakt. Al snel raakt hij betrokken bij de ontrafeling van een mysterieuze en lugubere moord. Peter Opperdoes is een tijdje afwezig geweest en is in die tijd vervangen door Jacob Holm. Peter en Jacob kunnen het in eerste instantie niet goed met elkaar vinden doordat hun karakters ontzettend met elkaar botsen. Toch moeten ze een manier vinden om met elkaar samen te kunnen werken want de Amsterdamse Jordaan wordt afgeschrikt door lugubere moordzaken die ze samen op moeten lossen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.