• 9.371.299 stemmen

Ontwikkeld door: Camilla Läckberg

Met onder meer: Samuel Fröler, Sofia Karemyr en Filip Wolfe Sjunnesson

Oorspronkelijke taal: Zweeds

Release datum: dinsdag 7 maart 2023

Eerst uitgezonden op: Viaplay (Zweden)

• Viaplay Bekijk via Viaplay
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Strandhotellet

Om zijn 60e verjaardag te vieren, geeft Werner Gyllenmark een feest in zijn strandhotel en nodigt hij zijn familie, werknemers en zelfs zijn aartsvijand, Egil Grip, uit. Maar het evenement eindigt abrupt met een ongeluk dat de hele stad schokt. Langzaam maar zeker komen er intieme geheimen aan het licht die sommige mensen tot het uiterste drijven om verborgen te houden.

Meningen over Strandhotellet

avatar van AniSter

AniSter

vrijdag 21 april 2023
Strandhotellet seizoen 1 Een typische Läckberg serie. De sfeer, de karakters (overwegend depri en zure types), zelfs de muziek (eigenlijk enkele achter elkaar gespeelde akkoorden) is vergelijkbaar met eerdere series. Ook bij deze Strandhotellet zit hem de kracht weer in het feit dat er eigenlijk zo goed als niets gebeurt, maar dat het toch zodanig blijft boeien dat je moet blijven kijken, tot en met de dikke cliffhanger aan het slot; een tweede seizoen komt er zeker aan, gezien de diverse open eindjes. Ondanks dat het geen topserie is, voor mij toch net voldoende.