Strandhotellet seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Strandhotellet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Strandhotellet.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Strandhotellet (Seizoen 4) dateert van 2024.
Strandhotellet Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Strandhotellet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Strandhotellet seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Strandhotellet Serie Informatie
Strandhotellet is een Misdaad / Drama-serie uit 2023-2024. met onder meer de acteurs Samuel Fröler, Filip Wolfe en Jenny Ulving .
Om zijn 60e verjaardag te vieren, geeft Werner Gyllenmark een feest in zijn strandhotel en nodigt hij zijn familie, werknemers en zelfs zijn aartsvijand, Egil Grip, uit. Maar het evenement eindigt abrupt met een ongeluk dat de hele stad schokt. Langzaam maar zeker komen er intieme geheimen aan het licht die sommige mensen tot het uiterste drijven om verborgen te houden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.