Het Verhaal van Vlaanderen seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Het Verhaal van Vlaanderen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Het Verhaal van Vlaanderen.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Het Verhaal van Vlaanderen (Seizoen 1) dateert van 2023.
Het Verhaal van Vlaanderen Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Het Verhaal van Vlaanderen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het Verhaal van Vlaanderen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Het Verhaal van Vlaanderen Serie Informatie
Het Verhaal van Vlaanderen is een Documentaire / Historisch-serie uit 2023.
Deze brengt de volledige geschiedenis van Vlaanderen, vanaf het moment dat de eerste bewoners zich in onze streken vestigden tot nu, op toegankelijke wijze in beeld, met behulp van de nieuwste wetenschappelijke inzichten over deze geschiedenis, van ca. 38.000 jaar geleden tot nu. Zowel de gouden bergen als de zwarte bladzijden, dat alle provincies en alle geledingen van de samenleving omspant, komen in dit verhaal voor. Maar deze serie is vooral een verhaal van mensen. Grote, illustere figuren én gewone mensen die hier voor ons rondliepen; die hier, net als wij nu, een bestaan probeerden op te bouwen, met alle uitdagingen die daarbij kwamen kijken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,62 met in totaal 34 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.