• 9.369.872 stemmen

Ontwikkeld door: Tomas Wortley

Met onder meer: Pedro Maurizi, Mora Fisz en Tomás Kirzner

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: donderdag 8 september 2022

Eerst uitgezonden op: Disney+ (Nederland)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Tierra Incógnita

Nadat zijn ouders acht jaar geleden op mysterieuze wijze zijn verdwenen, gaat de jonge Eric Dalaras op zoek naar de waarheid en komt hij terecht in een angstaanjagende wereld. Hij en zijn zus Uma groeiden op bij hun grootouders. Eric besluit zijn vaderland te verlaten om terug te keren naar de plaats van zijn jeugd, Cabo Qwert, waar hij antwoorden wil zoeken in het horrorpretpark Tierra Incógnita, aangezien hier zijn ouders voor het laatst zijn gezien. Samen met zijn vrienden, zijn zus en zijn tante moet Eric zijn angsten overwinnen om de raadsels op te lossen die hem uiteindelijk leiden naar de antwoorden op al zijn vragen, die verborgen zijn in een even onbekende als duistere kosmos.

Meningen over Tierra Incógnita

avatar van stinissen

stinissen

• 12024 stemmen
zondag 25 september 2022
Tierra Incógnita seizoen 1 Seizoen 2 komt er aan ik hoop iets beter.