• 9.369.701 stemmen

Mahô Shôjo Madoka Magika (2011)

Animatie / Fantasy | Miniserie
- Nog geen stemmen

Alternatieve titels: Puella Magi Madoka Magica, Mahou Shojo Madoka Magica, Madoka Magica, 魔法少女まどか☆マギカ

Genre: Animatie / Fantasy

Afleveringen: 12

Speelduur: 4 uur en 56 minuten

Ontwikkeld door: Gen Urobuchi

Met: Aoi Yuki (stemrol), Chiwa Saito (stemrol) en Emiri Kato (stemrol)

Oorsprong: Japan

Datum van release: vrijdag 7 januari 2011

Eerst uitgezonden op: MBS (Japan)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Mahô Shôjo Madoka Magika

In de stad Mitakihara komen de middelbare schoolmeisjes Madoka Kaname en haar beste vriendin Sayaka Miki een katachtig wezen tegen, genaamd Kyubey. Hij zal al hun wensen in vervulling brengen als ze in ruil daarvoor een Magisch Meisje worden. Niet alleen zullen ze dan genoeg kracht hebben om hun eigen dromen te verwezenlijken, ook moeten ze het opnemen tegen heksen. Homura Akemi, zelf een Magisch Meisje, raadt hen echter af op het aanbod in te gaan, omdat het leven van zo'n speciaal individu gevuld is met lijden en pijn.

Afleveringen

1. 1. Yume no Naka de Atta, Yō na... [I First Met Her in a Dream... or Something]

7 januari 2011 (26 minuten)

Tweedeklasser Madoka heeft een vreemde droom. De volgende dag gaat ze naar school, waar ze ziet dat er een nieuw meisje in haar klas zit: het meisje uit haar droom.

2. 2. Sore wa Tottemo Ureshii Natte [That Would Be Truly Wonderful]

14 januari 2011 (26 minuten)

Madoka en Sayaka belanden in een wanhopige situatie en worden gered door Mami Tomoe, een Magisch Meisje. Daarna nodigt Mami het tweetal bij haar thuis uit.

3. 3. Mō Nani mo Kowakunai [I'm Not Afraid of Anything Anymore]

21 januari 2011 (24 minuten)

Madoka en Sayaka beginnen gewend te raken aan Mami's heksenjacht, maar hebben nog niets besloten over hun wens. Mami vertelt de twee meisjes over haar verleden.

4. 4. Kiseki mo, Mahō mo, Arun da yo [Miracles and Magic Are Real]

28 januari 2011 (24 minuten)

Nadat Madoka en Sayaka getuige zijn geweest van een zware strijd, zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden die ze krijgen als ze de magische wereld betreden.

5. 5. Kōkai Nante, Aru Wakenai [There's No Way I'll Ever Regret It]

4 februari 2011 (24 minuten)

Sayaka's wens is uitgekomen door een contract te sluiten met Kyubey. Ze weet nu wat ze wil en lijkt er geen spijt van te hebben dat ze een Magisch Meisje is geworden.

6. 6. Konna no Zettai Okashii yo [This Just Can't Be Right]

11 februari 2011 (24 minuten)

Homura komt tussenbeide tijdens het gevecht tussen Sayaka en Kyoko. De volgende dag zoeken Sayaka en Madoka naar sporen van de gezel die is ontkomen.

7. 7. Hontō no Kimochi to Mukiaemasu ka? [Can You Face Your True Feelings?]

18 februari 2011 (24 minuten)

Sayaka voelt zich moedeloos: haar wens is weliswaar uitgekomen nu ze haar lotsbestemming om te vechten heeft geaccepteerd, maar daarvoor heeft ze een hoge prijs betaald.

8. 8. Atashitte, Honto Baka [I Was Stupid... So Stupid]

25 februari 2011 (24 minuten)

Dankzij helende magie kan Sayaka vechten zonder gewond te raken, maar ze lijkt oververmoeid. Op weg naar huis geeft Madoka commentaar op de vechtstijl van Sayaka.

9. 9. Sonna no, Atashi ga Yurusanai [I'd Never Allow That to Happen]

4 maart 2011 (26 minuten)

Een Verdrietpit komt uit en er verschijnt een nieuwe heks. Met de hulp van Homura weet Kyoko uit het labyrint van de heks te ontsnappen, met Sayaka in haar armen.

10. 10. Mō Dare ni mo Tayoranai [I Won't Rely on Anyone Anymore]

11 maart 2011 (24 minuten)

Het verlegen nieuwe meisje is zo nerveus en uitgeblust. Ze stelt zichzelf timide voor en voelt dat alle leerlingen haar aanstaren.

11. 11. Saigo ni Nokotta Michishirube [The Only Thing I Have Left to Guide Me]

21 april 2011 (26 minuten)

Kyubey bezoekt Madoka, die wordt verteerd door verdriet. Hij begrijpt haar gevoelens niet en vertelt haar de geschiedenis van de mensheid en zijn ras.

12. 12. Watashi no, Saikō no Tomodachi [My Very Best Friend]

21 april 2011 (24 minuten)

Madoka verschijnt voor Homura en is vastberaden. Ze zegt tegen Homura: 'Ik weet wat ik ga wensen.' Maar wat zal ze besluiten?

Alle Acteurs en Actrices

Madoka Kaname

Homura Akemi

Sayaka Miki

Kyoko Sakura

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.