• 9.370.640 stemmen

Status: Terugkerende show

Genre: Drama / Misdaad

Oorsprong: IJsland

Ontwikkeld door: Hilmar Sigurðsson en Kjartan Þór Þórðarson

Met onder meer: Lilja Nótt Þórarinsdóttir, Ilmur Kristjánsdóttir en Jóhanna Friðrika Sæmundsdóttir

Oorspronkelijke taal: IJslands

Release datum: woensdag 31 maart 2021

Eerst uitgezonden op: Viaplay (IJsland)

• myLum (Lumière) Bekijk via myLum (Lumière)
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Systrabönd

In een steengroeve in IJsland worden de skeletresten gevonden van een jong meisje dat 25 jaar geleden verdween. Wanneer de priesteres Elisabet, de chef-kok Anna Sigga en de verpleegster Karlotta het nieuws vernemen, wordt hun kalme bestaan door elkaar geschud. Ze hebben hun leven lang de zware last gedragen van schuldgevoelens over een gruwelijk geheim uit hun verleden.

logo tmdbimage

Meningen over Systrabönd

avatar van AniSter

AniSter

zondag 31 juli 2022
Systrabönd seizoen 1 Een aantal bekende gezichten uit andere IJslandse films en series spelen de rollen in deze interessante en goede serie. Ik ga geen namen herhalen; hoe krijgen ze die bedacht... Als je het plot hierboven leest dan weet je al voor een groot deel waar het hier om draait. Een boeiend verhaal alhoewel voorspelbaar wat het resultaat zou zijn aangaande de drie dames van het zusterschap. De laatste aflevering verliep helaas iets te langzaam. De ondervraging van Elisabet maakte dat weer goed. Gefilmd op mooie locaties.
avatar van DjFrankie

DjFrankie

zaterdag 4 december 2021
Systrabönd seizoen 1 Veel drama en mooie beelden kun je verwachten.