• 9.369.900 stemmen

Ontwikkeld door: Jeremy Clarkson en Peter Fincham

Met onder meer: Jeremy Clarkson, Kaleb Cooper en Charlie Ireland

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 11 juni 2021

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Clarkson's Farm

Volg Jeremy Clarkson op zijn nieuwste avontuur: het boerenleven. De oud-presentator van 'Top Gear' ruilt de snelle auto's in voor tractoren en transformeert zichzelf tot de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië. Samen met zijn agrarische collega's neemt Clarkson het op tegen ongehoorzame dieren, gewassen die niet groeien, onbehulpzame weersomstandigheden en een onverwachte pandemie. Wat zou er mis kunnen gaan?

Acteurs en Actrices

zichzelf - Builder

Meningen over Clarkson's Farm

avatar van james_cameron

zaterdag 24 juli 2021
Clarkson's Farm seizoen 1 Sympathieke, vaak erg grappige serie over de pogingen van voormalig Top Gear-presentator Jeremy Clarkson om zijn boerderij draaiende te houden. Tegenslag na tegenslag is zijn deel, maar met de hulp van zijn altijd aanwezige gevoel voor humor en een reeks lokale collega's slaat hij zich dapper door het boerenleven heen. Die locals zijn overigens een geniale vondst en de wisselwerking tussen hen en Clarkson is vaak goud waard. Vooral de jonge boer Kaleb is geweldig en steelt continu de show. Eén en ander is vast en zeker in scene gezet, maar storend is dat nergens.

Kees Draaihuis

woensdag 1 maart 2023
Clarkson's Farm seizoen 2 Wederom een serie welke je in 2 a 3 dagen helemaal kunt bekijken (net als Seizoen 1). Elke aflevering vliegt voorbij en is vergelijkbaar met seizoen 1. En zoals we het gewend zijn van Engeland, wederom schitterend in beeld gebracht. En hoewel veel gescript zal zijn, hoewel de humor vast wel al vooraf geschreven is, viel me toch wel 1 ding op en dat was het moment dat het Clarkson even te veel werd tijdens de opening van het restaurant waarin hij het even niet meer trok. Toen zagen we volgens mij ook een keer de echte Clarkson zoals hij ook kan zijn. Een botte hark die vloekt en tiert op het moment dat het niet gaat zoals hij het wil. Mooi om te zien dat ze dit ook in de serie hebben laten zitten.

blurp194_tv

maandag 20 februari 2023
Clarkson's Farm seizoen 2 Seizoen 1 was best leuk - veel humor, veel zelfreflectie. Maar dat is in dit tweede seizoen helemaal weg, we krijgen nu de échte Clarkson te zien en dat blijkt een vervelend en kinderachtig mannetje dat elke keer weer hetzelfde mantra afloopt. Constant is het van huilie-huilie, ze zijn niet eerlijk. Maar hij vergeet wel dat al die regels waar hij tegen ageert er gekomen zijn voor mensen zoals hij. Hij vergeet wel dat hijzelf luidkeels vóór Brexit was, en daarmee nu geen recht heeft om erover te klagen. Hij vergeet wel dat als de bevolking van het dorp tegen hem is dat vooral komt omdat hij het er zelf naar gemaakt heeft. Maar wat ik al noemde, de zelfreflectie is weg, en wat daar dan voor terugkomt is een aangepaste versie van Jerusalem om het evangelie van JC muzikaal te omlijsten - en ja, het lijkt er daadwerkelijk op dat hij zichzelf ziet als de wedergekomen zoon van Godzelf. Zo ongeveer het enige moment in de hele serie dat nog een beetje wat goedmaakt komt helemaal aan het einde als er over Pepper besloten wordt. Maar daarop is het wel erg lang wachten.

Triller_tv

woensdag 9 juli 2025
Clarkson's Farm seizoen 4 Seizoen 4, te veel had kunnen stoppen bij 3, Seizoen 4; Slecht!