• 9.384.493 stemmen

Clarkson's Farm

Clarkson's Farm seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Clarkson's Farm? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Clarkson's Farm.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Clarkson's Farm (Seizoen 4) dateert van 2025.

Clarkson's Farm Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Clarkson's Farm? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Clarkson's Farm seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Clarkson's Farm Serie Informatie

Clarkson's Farm is een Documentaire-serie uit 2021-2025. Geregisseerd door Gavin Whitehead met onder meer de acteurs Kaleb Cooper, Charlie Ireland en Lisa Hogan .

Volg Jeremy Clarkson op zijn nieuwste avontuur: het boerenleven. De oud-presentator van 'Top Gear' ruilt de snelle auto's in voor tractoren en transformeert zichzelf tot de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië. Samen met zijn agrarische collega's neemt Clarkson het op tegen ongehoorzame dieren, gewassen die niet groeien, onbehulpzame weersomstandigheden en een onverwachte pandemie. Wat zou er mis kunnen gaan?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,08 met in totaal 188 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.