• 9.134.296 stemmen

10 seizoenen
3,31 136 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Actie / Drama

Ontwikkeld door: Leonard Freeman, Alex Kurtzman, Peter M. Lenkov en Roberto Orci

Met onder meer: Alex O'Loughlin, Scott Caan en Daniel Dae Kim

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 20 september 2010

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

Plot Hawaii Five-0

Hoofdofficier Steve McGarrett leidt een elite team van misdaadbestrijders dat de moeilijkste moordzaken van het eiland oplost, terwijl hij bovendien de ongrijpbare moordenaars van zijn beroemde vader opspoort. De medewerkers van de gedreven McGarrett zijn de gewetensvolle detective Danny ‘Danno’ Williams; de voormalige protégé van McGarretts vader Chin Ho Kelly en Kono Kalakaua een voormalige professionele surfster die nog maar net politieagent is.

Seizoenen

Komt er een Hawaii Five-0 seizoen 11?

Acteurs en Actrices

Rogyros

zondag 11 oktober 2020
Hawaii Five-0 seizoen 10
xxxxxbbbbb schreef:
Komt er nog een seizoen???
Naar wat ik begrepen heb, was dat niet de bedoeling. Als je het einde ziet dan lijkt me dat ook wel zo logisch. McGarreth vertrekt bij Five-O. Hij is toch wel de drager van de serie. Maar je weet het nooit natuurlijk!
avatar van Tim94

Tim94

vrijdag 25 november 2022
Hawaii Five-0 seizoen 10 Erg leuke serie! Heb alle seizoenen gekeken. Spannende serie, hechte task force/familie, actie en veel mooie drone shots. Jammer dat het is afgelopen. Al moest Steve stoppen door rugklachten. Had nog best afleveringen met de groep, zonder hem gezien. Compleet te kijken op Videoland.
avatar van arevee

arevee

dinsdag 4 december 2018
Hawaii Five-0 seizoen 1 Locatie is leuk, hier en daar nog een leuke knal of kill maar al bij al zwak acteerwerk, cliché verhaallijnen, cliché personages, matige verhaallijnen, nee dit deed en doet me weinig.