• 9.383.188 stemmen

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 seizoen 11?

Zal er een seizoen 11 beschikbaar komen voor de tv-serie Hawaii Five-0? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hawaii Five-0.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hawaii Five-0 (Seizoen 10) dateert van 2019.

Hawaii Five-0 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 11) van Hawaii Five-0? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hawaii Five-0 seizoen 11 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hawaii Five-0 Serie Informatie

Hawaii Five-0 is een Actie / Drama-serie uit 2010-2020. Geregisseerd door Bryan Spicer met onder meer de acteurs Alex O'Loughlin, Scott Caan en Grace Park .

Hoofdofficier Steve McGarrett leidt een elite team van misdaadbestrijders dat de moeilijkste moordzaken van het eiland oplost, terwijl hij bovendien de ongrijpbare moordenaars van zijn beroemde vader opspoort. De medewerkers van de gedreven McGarrett zijn de gewetensvolle detective Danny ‘Danno’ Williams; de voormalige protégé van McGarretts vader Chin Ho Kelly en Kono Kalakaua een voormalige professionele surfster die nog maar net politieagent is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 151 stemmen. De serie heeft momenteel 10 seizoenen.