• 9.369.819 stemmen

4 seizoenen
3,50 100 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Drama / Komedie

Ontwikkeld door: Justin Falvey, Darryl Frank, David Dobkin, Keith Goldberg, Mike Richardson en Chris Sheridan

Met onder meer: Alan Tudyk, Sara Tomko en Corey Reynolds

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 27 januari 2021

Eerst uitgezonden op: SyFy (Verenigde Staten)

Plot Resident Alien

Een buitenaards wezen genaamd Harry maakt een noodlanding op aarde. Harry neemt de identiteit van een dokter aan en begint een eenvoudig leven te leiden in een kleine stad in Colorado. Het wordt echter een beetje penibel wanneer hij probeert om een lokale moord op te lossen en zich realiseert dat hij zich moet assimileren in zijn nieuwe wereld. Langzaam begint hij te worstelen met het morele dilemma van zijn geheime missie op aarde - uiteindelijk de vraag stellend: "Zijn mensen het waard om gered te worden?"

Acteurs en Actrices

Meningen over Resident Alien

avatar van Diederik58

Diederik58

vrijdag 11 juli 2025
Resident Alien seizoen 1 Erg vermakelijke serie. Doorspekt met humor, drama, romantiek, misdaad, seks, speurwerk en natuurlijk scifi. De menselijke eigenaardigheden en zwaktes worden heel mooi (en soms behoorlijk uitvergroot) bloot gelegd. Elk personage heeft zijn eigen karakter en geschiedenis. Heerlijk om Alan Tudyk in de rol van stuntelig buitenaards wezen te zien. De andere acteurs zijn ook heel prettig. Helaas zijn op Netflix alleen de eerste twee seizoenen te zien.
avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME.

dinsdag 2 februari 2021
Resident Alien seizoen 1 Aflevering 1: leuk, aangenaam, nice. Smaakt naar meer. Ik heb Alan Tudyk in aardig wat rollen mogen aanschouwen, zeer fijne acteur hoor. Morgen aflevering 2 opzetten. Kijk er naar uit.