Resident Alien seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Resident Alien? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Resident Alien.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Resident Alien (Seizoen 4) dateert van 2025.
Resident Alien Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Resident Alien? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Resident Alien seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Resident Alien Serie Informatie
Resident Alien is een Drama / Komedie-serie uit 2021-2025. Geregisseerd door Robert Duncan McNeill met onder meer de acteurs Alan Tudyk, Sara Tomko en Corey Reynolds .
Een buitenaards wezen genaamd Harry maakt een noodlanding op aarde. Harry neemt de identiteit van een dokter aan en begint een eenvoudig leven te leiden in een kleine stad in Colorado. Het wordt echter een beetje penibel wanneer hij probeert om een lokale moord op te lossen en zich realiseert dat hij zich moet assimileren in zijn nieuwe wereld. Langzaam begint hij te worstelen met het morele dilemma van zijn geheime missie op aarde - uiteindelijk de vraag stellend: "Zijn mensen het waard om gered te worden?"
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 100 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.