• 9.383.337 stemmen

Onrecht!

Onrecht! seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Onrecht!? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Onrecht!.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Onrecht! (Seizoen 2) dateert van 2021.

Onrecht! Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Onrecht!? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Onrecht! seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Onrecht! Serie Informatie

Onrecht! is een Reality / Komedie-serie uit 2019-2021.

Bram Krikke en Dennis Schouten helpen slachtoffers van onrecht alsnog hun recht te halen. Of ze nu zijn belazerd door een malafide autoverkoper, een dubieuze rijinstructeur of in een horrorstage terecht zijn gekomen, de slachtoffers voelen zich in de steek gelaten en kunnen wel wat hulp gebruiken. Bram en Dennis horen het verhaal aan, doen onderzoek en brengen - eigenwijs en op geheel eigen wijze - de vastgelopen zaak weer in beweging. Met verborgen camera-acties, de nodige brutaliteit en vooral een gezonde dosis humor gaan ze het onrecht te lijf.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,06 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.