• 9.369.925 stemmen

Genre: Reality / Komedie

Oorsprong: Nederland

Met onder meer: Mark Baanders, Bram Krikke en Niels Oosthoek

Release datum: woensdag 9 oktober 2019

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

Plot Onrecht!

Bram Krikke en Dennis Schouten helpen slachtoffers van onrecht alsnog hun recht te halen. Of ze nu zijn belazerd door een malafide autoverkoper, een dubieuze rijinstructeur of in een horrorstage terecht zijn gekomen, de slachtoffers voelen zich in de steek gelaten en kunnen wel wat hulp gebruiken. Bram en Dennis horen het verhaal aan, doen onderzoek en brengen - eigenwijs en op geheel eigen wijze - de vastgelopen zaak weer in beweging. Met verborgen camera-acties, de nodige brutaliteit en vooral een gezonde dosis humor gaan ze het onrecht te lijf.

Meningen over Onrecht!

avatar van Heino

Heino

zaterdag 8 augustus 2020
Onrecht! seizoen 1 [user=951]ZAP![/user] Ik heb me er prima mee vermaakt, maar je moet ervan houden. Amateuristisch met droge humor (vooral van Bram) en zo'n beetje geen enkele zaak wordt opgelost Het deed me qua format nog het meest denken aan Breekijzer met Pieter Storms van vroeger. Op Youtube staan alle afleveringen, dus ik zou zeggen probeer er 1 of 2 en dan merk je snel genoeg of het je ding is.
avatar van DionneDarko

DionneDarko

maandag 10 augustus 2020
Onrecht! seizoen 1 Ik vond het ook wel verslavend, maar meer als een guilty pleasure. Jammer dat het uiteindelijk gestopt is.