100 Dagen voor de Klas seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 100 Dagen voor de Klas? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 100 Dagen voor de Klas.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 100 Dagen voor de Klas (Seizoen 1) dateert van 2020.
100 Dagen voor de Klas Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 100 Dagen voor de Klas? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 100 Dagen voor de Klas seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
100 Dagen voor de Klas Serie Informatie
100 Dagen voor de Klas is een Documentaire / Reality-serie uit 2020.
Hoe is het om leraar te zijn op een middelbare school? Tim den Besten en Nicolaas Veul gaan aan de slag als buitengewoon stagiair op scholengemeenschap ISG Arcus in Lelystad. Een portret vol emotionele ups en downs van twee beginnende docenten. Tim geeft Nederlands op het VMBO en Nicolaas geschiedenis en maatschappijleer op het HAVO/VWO en VMBO. Hoe houd je orde in de klas? Wat is een goede les? Hoe win je het vertrouwen van pubers? En hoe ga je om met social media, pesten en gepest worden? Tim en Nicolaas ervaren in de praktijk hoe de leraar van nu alle ballen in de lucht probeert te houden en zetten hun eigen ervaringen af tegen die van hun begeleiders en collega’s.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.