• 9.370.545 stemmen

Ontwikkeld door: David Michel en Vincent Chalvon-Demersay

Met onder meer: Claire Guyot, Fily Keita en Céline Mauge

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zaterdag 3 november 2001

Eerst uitgezonden op: TF1 (Frankrijk)

• Videoland Bekijk via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Totally Spies!

De serie draait om drie studenten uit Beverly Hills; Sam, Alex en Clover. De drie zijn in het geheim spionnen in dienst van de organisatie WOOHP (World Organization Of Human Protection), geleid door Jerry. WOOHP heeft als taak de wereld te beschermen tegen allerlei bedreigingen. WOOHP heeft zijn hoofdkwartier in Beverly Hills, en heeft verder vestigingen in Europa en Australië.

Seizoenen

Komt er een Totally Spies! seizoen 6?

Acteurs en Actrices

Samantha "Sam" / Mandy (stemrol)

Clover (stemrol)

Alexandra "Alex" (english stemrol)

Jerry (english stemrol)

Mandy (english stemrol)

Mei-Lin / Glitterstar (english stemrol)

Clover (english stemrol)

Samantha "Sam" (english stemrol)

Alexandra "Alex" (english stemrol)

Jerry (english stemrol)

Meningen over Totally Spies!

avatar van tommykonijn

tommykonijn

vrijdag 22 januari 2016
Totally Spies! seizoen 1 Die ene meidenserie waar de jongens ook stiekem naar keken Net als bij SpongeBob is het erg leuk om de plotomschrijvingen terug te lezen en meer dan de helft op slag te herkennen. En als je dan op YouTube gaat kijken bij de afleveringen waar niet direct een belletje bij gaat rinkelen, komt de herkenning meestal alsnog zodra je de beelden ziet. Pas dan realiseer je je hoeveel uren je hier wel niet naar gekeken moet hebben en hoe lang Fox Kids/Jetix dit bleef herhalen..
avatar van arevee

arevee

dinsdag 4 december 2018
Totally Spies! seizoen 1 Beetje hetzelfde als winx club bij mij, gekeken een tijd lang voor ik naar school vertrok maar daar waar ik een dexter of powerpuff girls wel kon smaken was dit toch te veel meiden serie voor me.