• 9.093.615 stemmen

Rizzoli & Isles (2010-2016)

7 seizoenen
3,51 75 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Drama / Misdaad

Ontwikkeld door: Janet Tamaro

Met onder meer: Angie Harmon, Sasha Alexander en Jordan Bridges

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 12 juli 2010

Eerst uitgezonden op: TNT (Verenigde Staten)

• Amazon Prime Bekijk via Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Rizzoli & Isles

De strijdlustige detective Jane Rizzoli en de koele forensisch onderzoeker Dr. Maura Isles lossen samen de meest gecompliceerde misdaadzaken van Boston op; van de dure wijken tot aan de afgelegen steegjes. Samen zetten Rizzoli en Isles de meest beruchte misdadigers van de stad achter tralies.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Rizzoli & Isles

avatar van Monique-1974

Monique-1974

maandag 14 november 2022
Rizzoli & Isles seizoen 1 Ik vind dit een bijzonder goede serie. Alle boeken eerst gelezen en daarna pas de serie bekeken. Echt goede schrijfstijl maar ook goed verfilmd.

Pip2020

dinsdag 23 juli 2024
Rizzoli & Isles seizoen 7 Heerlijke serie! Op een enkeling na hebben de hoofdrolspelers (zeker Jane en Maura) goede chemie met elkaar. Verhalen zijn niet altijd even sterk maar dat geeft niet! Net de laatste aflevering gekeken. Ik had een paar seizoenen extra wel leuk gevonden. Leuk dat de schrijfster van de boeken ook zelf nog even meespeelde in een aflevering!