• 9.383.188 stemmen

Rizzoli & Isles

Rizzoli & Isles seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Rizzoli & Isles? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Rizzoli & Isles.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Rizzoli & Isles (Seizoen 7) dateert van 2016.

Rizzoli & Isles Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Rizzoli & Isles? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rizzoli & Isles seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Rizzoli & Isles Serie Informatie

Rizzoli & Isles is een Drama / Misdaad-serie uit 2010-2016. Geregisseerd door Michael Zinberg met onder meer de acteurs Angie Harmon, Sasha Alexander en Jordan Bridges .

De strijdlustige detective Jane Rizzoli en de koele forensisch onderzoeker Dr. Maura Isles lossen samen de meest gecompliceerde misdaadzaken van Boston op; van de dure wijken tot aan de afgelegen steegjes. Samen zetten Rizzoli en Isles de meest beruchte misdadigers van de stad achter tralies.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,58 met in totaal 84 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.