• 9.372.301 stemmen

Ontwikkeld door: Martha Holmes, Tom Hugh-Jones en Robert Wilcox

Met onder meer: Beren Saat en Samira Wiley

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 29 januari 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Night on Earth

Night on Earth gaat over de natuur tijdens de nacht. Wat doen dieren tijdens de uren dat wij aan het slapen zijn? Dat vraagstuk leverde een hoop uitdagingen voor de makers op. Met zonlicht is het al lastig om dieren te filmen, laat staan als het compleet donker is. Hiervoor gebruiken ze peperdure videotechnologie inclusief hypermoderne infraroodcamera’s en speciale technieken waarmee ook in het donker onder water gefilmd kan worden. In elke aflevering wordt een andere habitat verkend, om te laten zien hoe dieren op hun eigen unieke manier omgaan met de uitdagingen die de nacht met zich meebrengt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Night on Earth

james_cameron_mm

woensdag 11 maart 2020
Night on Earth seizoen 1 Verbluffende opnamen in deze zesdelige Netflix documentairereeks, over hetgeen zich 's nachts afspeelt in de natuur. Nieuwe cameratechnieken zorgen ervoor dat het licht wordt in het donker, waarbij het gedrag van een groot aantal beesten voor het eerst kan worden geobserveerd in de nachtelijke uren. Hier en daar wat aan de saaie kant, mede door de nogal monotone voice-over van Samara Wiley, maar overwegend toch wel behoorlijk indrukwekkend, vooral door het magistrale camerawerk.
avatar van The Oceanic Six

woensdag 29 januari 2020