• 9.369.889 stemmen

Basutado!! Ankoku no Hakaishin (1992-1993)

Animatie / Fantasy | 1 seizoen
1 seizoen
3,00 1 stemmen + Mijn stem

Alternatieve titels: Bastard!! / バスタード!! 暗黒の破壊神 / Bastard!! Heavy Metal, Dark Fantasy

Status: Beëindigd

Genre: Animatie / Fantasy

Oorsprong: Japan

Ontwikkeld door: Tetsuo Daitoku en Tooru Miura

Met onder meer: Kazuki Yao, Yuka Koyama en Toshihiko Seki

Oorspronkelijke taal: Japans

Release datum: dinsdag 25 augustus 1992

Eerst uitgezonden op: TV Tokyo (Japan)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Basutado!! Ankoku no Hakaishin

Vele jaren in de toekomst is de wereld vernietigd en teruggegroeid naar een tijd met koninkrijken en kastelen. Eén van deze koninkrijken, Metallicana, wordt aangevallen door de kwaadaardige tovenaar Osbourne. Als de manschappen van Metallicana zich geen raad weten tegen de spreuken van Osbourne wordt overwogen om de opgesloten Dark Schneider, ooit de machtigste, maar kwaadaardige tovenaar, in te schakelen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Basutado!! Ankoku no Hakaishin

avatar van Xeeno

Xeeno

zaterdag 11 januari 2020
Basutado!! Ankoku no Hakaishin seizoen 1 In Japan uitgebracht onder de titel "BASTARD!! -Ankoku no Hakaishin-" (BASTARD!! -暗黒の破壊神-). Deze zeer korte serie lijkt eigenlijk als een soort introductie voor de manga te dienen. Na slechts 6 afleveringen was de serie alweer afgelopen, maar zijn slechts 3 van Dark Schneider's 4 tegenstanders verslagen. In de manga ben je dan bij uitgave 6 geloof ik (van de 20?). Het kijkt wel lekker weg, maar heeft een zeer open einde.