• 9.373.940 stemmen

Ontwikkeld door: Chad Hodge

Met onder meer: Matt Dillon, Carla Gugino en Toby Jones

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 14 mei 2015

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Wayward Pines

Een geheim agent gaat naar Wayward Pines, Idaho, om twee federale agenten die het laatst gezien zijn in het dorp te zoeken. Hij komt snel tot de conclusie dat hij waarschijnlijk nooit levend uit Wayward Pines gaat geraken.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Wayward Pines

avatar van Paradise Boy

Paradise Boy

zondag 10 januari 2016
Wayward Pines seizoen 1 Matt Dillon is echt op dreef in deze mysterieuze serie.Je leeft het hele seizoen echt mee met zijn personage. De spanning is werkelijk te snijden tijdens enkele bloedstollende scenes en als kijker wil je telkens weten wat er nu precies aan de hand is. De serie haalt wat mij betreft een zeer constant niveau en het fictieve stadje Wayward Pines wordt op een prachtige manier in beeld gebracht.
avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

maandag 4 juli 2016
Wayward Pines seizoen 1 Gemengde gevoelens dat het van een soort Twin Peaks mysterie verschuift naar een postapocalyptisch overlevingsdrama. Die twee smaken matchen net niet lekker. Ook vervelend dat de serie de vervelende neiging heeft om te focussen op oninteressante details, terwijl het zoveel gave ideeën oproept die dan juist weer onbevredigend worden uitgewerkt. Een halve punt aftrek voor het idiote einde als Ben een steen op zijn hoofd krijgt tijdens de dramatische martelaarsdood van zijn vader. Behoorlijk suf.
avatar van Teunnis

Teunnis

zaterdag 28 mei 2016
Wayward Pines seizoen 2 Het is ze zowaar gelukt om de dalende lijn van het eerste seizoen door te zetten. De clichés, de hilarisch slechte dialogen en uit de lucht gegrepen plottwists vliegen je om de oren. Ik ging af en toe helemaal stuk. Ik begin dan ook een beetje het idee te krijgen dat dit bedoeld is als parodie. Ik haak hier af.
avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

woensdag 28 september 2016
Wayward Pines seizoen 2 Oh crap, ik moet 'm nog. Ben toch wel benieuwd hoe ze het zo historisch slecht kunnen afronden.