• 9.369.659 stemmen

Speelduur: 4 uur en 41 minuten

Ontwikkeld door: Anthony Salter

Met: Kate Bosworth, Sibylla Deen en Kota Eberhardt

Datum van release: donderdag 12 september 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The I-Land

Tien mensen worden wakker op een verraderlijk eiland zonder herinnering aan wie ze zijn of hoe ze daar zijn gekomen. ze beginnen aan een tocht om te proberen terug naar huis te keren. Ze ontdekken al snel dat deze wereld niet zo is als ze dachten. Het lijkt erop dat ze, geconfronteerd met de extreme psychologische en fysieke uitdagingen van het eiland, zichzelf moeten overstijgen, of anders zullen ze sterven.

Afleveringen

1. 1. Brave New World

12 september 2019 (42 minuten)

Tien mensen ontwaken op een raadselachtig eiland en kunnen zich niets herinneren. In plaats van antwoorden vinden ze gevaren, zowel in het water als in elkaar.

2. 2. The Gorgeous Palaces

12 september 2019 (43 minuten)

De groep maakt ruzie over de volgende stappen. K.C. heeft een traumatische ervaring met Brody, die de anderen tot het uiterste drijft met zijn steeds explosievere gedrag.

3. 3. The Insubstantial Pageant

12 september 2019 (39 minuten)

Nadat Chase wakker is geworden in een vreemde omgeving, ontdekt ze de ijzingwekkende waarheid over het eiland en de reden dat zij en de anderen hier zijn.

4. 4. Many Goodly Creatures

12 september 2019 (41 minuten)

Er verschijnen twee mensen op het eiland die problemen veroorzaken. Het geheugen van de groep komt terug. Alle herinneringen, waaronder een schietpartij, zijn pijnlijk.

5. 5. The Cloud Capp'd Towers

12 september 2019 (41 minuten)

Terwijl K.C. worstelt met haar eigen verleden, blijken Chase en Cooper iets met elkaar gemeen te hebben. Taylor komt in een weerzinwekkende situatie te zitten.

6. 6. The Great Globe Itself

12 september 2019 (37 minuten)

Donovan valt terug in zijn oude gedrag. K.C. en Moses krijgen een band. Chase en Cooper komen achter de waarheid over het visioen dat hen beiden achtervolgt.

7. 7. The Dark Backward

12 september 2019 (38 minuten)

Chase kan de vrijheid bijna proeven, maar wordt eerst geconfronteerd met het gevangenisbeleid, een slinkse gevangenisdirecteur en onaangename verrassingen.

avatar van The Oceanic Six

Netflix bevestigt horrorserie over veelbesproken 'Fyre Festival' - SerieTotaal

Ligt het aan mij of verzint SerieTotaal zelf dat het hier om Fyre Festival gaat?

Buiten dat is de trailer best leuk. Netflix kan wel wat horror gebruiken.

avatar van tbouwh

tbouwh

Fascinerend wat ze hiermee gaan doen. Lost ligt op de loer.

avatar van Esteban

Esteban

The Oceanic Six schreef:

Netflix bevestigt horrorserie over veelbesproken 'Fyre Festival' - SerieTotaal

Op SerieTotaal verschijnen wel vaker van die vreemde interpretaties of extreem vergezochte links. Op FilmTotaal ook overigens, dat terzijde. Dat zijn zeer laagdrempelige en click-bait-gerichte sites. Het ligt dus zeker niet aan jou.

avatar van mrdig

mrdig

Tering wat is dit tenenkrommend slecht. Na 5 minuten gaan je haren al recht overeind staan, maar ik heb me toch nog door de 1e aflevering heen geworsteld met tevergeefse hoop dat het wat beter zou worden. Als ik series op Netflix kon deleten dan had ik dat nu gedaan; verder kijken doe ik dus niet.

avatar van DreamTech

DreamTech

heb het 2 en een halve aflevering kunnen volhouden maar ik stop er mee bagger !!

avatar van Pepino

Pepino

Als ik de critics mag geloven... Dit lijkt wel The Room van de series te zijn?

avatar van voskat

voskat

De opzet was al tenenkrommend gedateerd... maar de uitvoering nog eens dertig keer zo amateuristisch.

Er lijkt iets behoorlijk mis met de afdeling quality control van Netflix.

avatar van Donnie Vallermee

Donnie Vallermee

Ik vond 'm bijzonder goed eigenlijk

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Gebeurt heul veul, maar met plezier bekeken.

avatar van ForrestHanks

ForrestHanks

Het idee is origineel. De uitvoering belabberd. Acteerprestaties zijn soms bedroevend.