• 9.370.914 stemmen

O Sabor das Margaridas (2018-2020)

2 seizoenen
3,51 38 stemmen + Mijn stem

Alternatieve titels: El Sabor de las Margaritas / Bitter Daisies

Status: Terugkerende show

Genre: Misdaad / Drama

Oorsprong: Spanje

Ontwikkeld door: Alberto Dominguez, Fernando R. Ojea, Ghaleb Jaber Ibrahim en Marcel Vinay

Met onder meer: Nerea Barros, María Mera en Ricardo de Barreiro

Oorspronkelijke taal: Galicisch

Release datum: woensdag 3 oktober 2018

Eerst uitgezonden op: Televisión de Galicia (Spanje)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot O Sabor das Margaridas

Rosa Vargas is een sterke, vastberaden vrouw, die vecht met haar eigen demonen uit het verleden. Ze is werkzaam als agent voor de gerechtelijke politie van de Guardia Civil. Op een dag ontvangt ze een rapport over een verontruste jonge vrouw, genaamd Marta, die spoorloos is verdwenen. Wanneer ze op de locatie aankomt - een kleine stad - lijkt het erop dat niemand geïnteresseerd is om het meisje te lokaliseren. In haar onderzoek moet ze samenwerken met twee lokale agenten, die het haar ook niet gemakkelijk maken. Wat begint als een ogenschijnlijk eenvoudig geval wordt steeds grimmiger. Daarnaast ontdekt Vargas dat deze hele zaak op een of andere manier gerelateerd is aan haar eigen verleden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over O Sabor das Margaridas

kinkymen

donderdag 6 mei 2021
O Sabor das Margaridas seizoen 1 Topserie. Zo'n serie terwijl je allang na bed moet toch door blijft kijken en de volgende dag gelijk na werk meteen verder kijkt en maar thuisbezorgd laten bezorgen om geen minuut te missen.
avatar van david bohm

david bohm

vrijdag 15 december 2023
O Sabor das Margaridas seizoen 1 Aardige serie die zich ergens op het platteland van Galicië afspeelt. Jammer genoeg vrij weinig coureur locale, een kroeg, een seksclub en spaarzame beelden van de omgeving. De plot zit goed in elkaar, alleen wordt het allemaal traag uit de doeken gedaan. Het acteerwerk vind ik matig tot redelijk. Zeker een voldoende maar veel meer ook niet.