• 9.378.230 stemmen

O Sabor das Margaridas - Seizoen 2 (2020)

Alternatieve titels: El Sabor de las Margaritas, Bitter Daisies

Afleveringen: 6

Speelduur: 6 uur en 53 minuten

Ontwikkeld door: Alberto Dominguez, Fernando R. Ojea, Ghaleb Jaber Ibrahim en Marcel Vinay

Met: Nerea Barros, María Mera en Ricardo de Barreiro

Oorsprong: Spanje

Datum van release: zondag 22 maart 2020

Eerst uitgezonden op: Televisión de Galicia (Spanje)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot O Sabor das Margaridas

Rosa Vargas is een sterke, vastberaden vrouw, die vecht met haar eigen demonen uit het verleden. Ze is werkzaam als agent voor de gerechtelijke politie van de Guardia Civil. Op een dag ontvangt ze een rapport over een verontruste jonge vrouw, genaamd Marta, die spoorloos is verdwenen. Wanneer ze op de locatie aankomt - een kleine stad - lijkt het erop dat niemand geïnteresseerd is om het meisje te lokaliseren. In haar onderzoek moet ze samenwerken met twee lokale agenten, die het haar ook niet gemakkelijk maken. Wat begint als een ogenschijnlijk eenvoudig geval wordt steeds grimmiger. Daarnaast ontdekt Vargas dat deze hele zaak op een of andere manier gerelateerd is aan haar eigen verleden.

Afleveringen Seizoen 2 (2020)

1. 1. Od Ombra od Omo

22 maart 2020 (1 uur en 09 minuten)

Eva is net uit de gevangenis en krijgt een dringend bericht van Mauro. Ze wordt opgejaagd door een volhardende journaliste. Ondertussen volgt een stalker haar bewegingen.

2. 2. A l'Altra Riva

29 maart 2020 (1 uur en 11 minuten)

Salgado vindt aanwijzingen die een nieuwe moord aan een oude zaak verbindt. Eva breekt in het kantoor van Diego in. Ze ontdekt bewijs dat Cairo en De Lelie gelinkt zijn.

3. 3. Coma Salvaxes

5 april 2020 (1 uur en 09 minuten)

4. 4. Pracer e Dolor

12 april 2020 (1 uur en 09 minuten)

Een overgaande telefoon in Eva's kofferbak zorgt voor een schokkende ontdekking. HuiChi helpt Eva bij het regelen van een privéontmoeting met bankier Eloi.

5. 5. Si e Non

19 april 2020 (1 uur en 05 minuten)

Eva moet een missie accepteren in ruil voor de veiligheid van haar ouders. Na het bekijken van een van de VHS-banden uit Diego's huis gaat Salgado op een voorgevoel af.

6. 6. Ser Brutal Cos Malvados é Cortesía

26 april 2020 (1 uur en 10 minuten)

Laura moet zien te achterhalen wie het nieuwe schilderij heeft gekocht. Miranda ontdekt een vertrouwd handschrift. Op het zevende Lily-feest wordt er wraak genomen.

avatar van kinkymen

kinkymen

Seizoen 2 ook zeer mooi en in 2 avonden uitgekeken, maar toch net iets minder dan seizoen 1

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Harder dan S1, maar ook voorspelbaarder.

Tof einde ook.

Op een vrije dag in 1 keer uitgekeken.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Geweldig en ijzersterk 2de seizoen en vond het eerste seizoen al heerlijk spannend, sterk gebracht en zeer verslavend, awel dit vervolg ging verder op hetzelfde elan qua spanning en haalde er zelfs nog meer uit, zowel qua spanning en verhaal en met best heavy onderwerp. Ook fijne kennismaking met enkele zeer boeiende Spaanse actrices en acteurs en wat te zeggen van de Spaanse schoonheden Rebeca Stones als Lidia Fernández en ook Martina Stetson als Margarita Mayo Ik werd zo in het verhaal meegezogen en er was zoveel dat me bezighield en was zoveel meer dan een sterke misdaad-politieserie, waar er steeds zweem van mysterie rond hing en steeds snakte naar het vervolg en meer. Ook kon ik de lange speelduur/aflevering zeer waarderen.

De laatste jaren al echt wel vette Spaanse/Spaanstalige series uitgebracht en gezien, ook best met de nodige ballen, ruwheid en/of sterk/zwaar onderwerp. Deze had ik blijkbaar niet direct int vizier, door het giga aanbod. Maar deze krijgt van mij dik verdiend de maximum score.