• 9.161.389 stemmen

Ontwikkeld door: Liz Feldman

Met onder meer: Christina Applegate, Linda Cardellini en James Marsden

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 3 mei 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dead to Me

Na de droevige en gewelddadige dood van haar man Jeff, is Jen verbittert en boos op de wereld. Wanneer Jen Judy ontmoet die ook een weduwe is, maar niet zo gespannen als Jen, bloeit er al snel een sterke en krachtige vriendschap op tussen hen. Maar als Jen de vriendschap van Judy toestaat om een integraal onderdeel van haar leven te worden, buiten het medeweten van Jen, verbergt Judy een duister en schokkend geheim.

Acteurs en Actrices

Meningen over Dead to Me

avatar van Shaky

Shaky

vrijdag 7 juni 2019
Dead to Me seizoen 1 Ik vreesde dat het een flauwe komedie zou worden, maar niets is minder waar. De nadruk ligt veel meer op de drama en dat is een goede keuze geweest. Het geheel is helaas erg voorspelbaar waardoor het voor mij geen échte topper is, maar het heerlijke cynisme van Applegate en de bijna dommige naïviteit van Cardellini maken eigenlijk alles goed. Voor mijn gevoel had dit beter een mini-serie kunnen zijn, maar goed; ik ben toch wel benieuwd naar seizoen 2.

Suitehome

donderdag 19 januari 2023
Dead to Me seizoen 1 Aardige dramady met goede hoofdrolspelers (Christina Applegate - Married With Children - en Linda Cardellini - Bloodline), een vlot scenario en een enkele rake grap. Met korte afleveringen van een half uur kijkt Dead To Me makkelijk weg. Ondanks de grote thema's die worden aangestipt, blijft Dead To Me verbazingwekkend oppervlakkig.
avatar van renzoroy

renzoroy

dinsdag 4 juni 2019
Dead to Me seizoen 1 verlengd voor een 2e seizoen
avatar van Kronos

Kronos

zaterdag 11 december 2021
Dead to Me seizoen 2 Van de zwarte humor uit het eerste seizoen blijft nog weinig over. Er wordt vooral veel gehuild. En even kreeg ik ook bijna tranen in de ogen. Van spijt, omdat ik aan dit tweede seizoen was begonnen.