Dead to Me seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Dead to Me? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dead to Me.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dead to Me (Seizoen 3) dateert van 2022.
Dead to Me Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Dead to Me? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dead to Me seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dead to Me Serie Informatie
Dead to Me is een Komedie-serie uit 2019-2022. Geregisseerd door Silver Tree met onder meer de acteurs Christina Applegate, Linda Cardellini en James Marsden .
Na de droevige en gewelddadige dood van haar man Jeff, is Jen verbittert en boos op de wereld. Wanneer Jen Judy ontmoet die ook een weduwe is, maar niet zo gespannen als Jen, bloeit er al snel een sterke en krachtige vriendschap op tussen hen. Maar als Jen de vriendschap van Judy toestaat om een integraal onderdeel van haar leven te worden, buiten het medeweten van Jen, verbergt Judy een duister en schokkend geheim.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,46 met in totaal 212 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.