• 9.370.964 stemmen

Ontwikkeld door: Harry Williams en Jack Williams

Met onder meer: Kate Beckinsale, Alex Kingston en Babs Olusanmokun

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 1 maart 2019

Eerst uitgezonden op: ITV (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Widow

Het leven van Georgia Wells komt in het holst van de nacht op zijn kop te staan na een telefoontje. Haar man Will, waar ze al meer dan tienjaar mee samen is, is dodelijk verongelukt in een vliegtuigcrash in de Congolese jungle. Drie jaar later, nu haar oude leven tot het verleden behoort, ontdekt Georgia iets schokkends. Iets dat haar naar Kinshasa in de Democratische Republiek Congo zal brengen, op zoek naar de waarheid over zijn verdwijning. Nog steeds achtervolgd door het verleden, treurt Georgia om de man van wie ze houdt en het leven dat ze hebben verloren, maar ze heeft de hoop nog niet opgegeven.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over The Widow

avatar van AniSter

AniSter

vrijdag 20 januari 2023
The Widow seizoen 1 Ik ben geen fan van Beckinsale. Los van dat, dit is best een goede serie met een boeiend verhaal en enkele heftige momenten waarbij het slot voorspelbaar was (bijvoorbeeld rondom de generaal, Judith en Adidja). Met verder nog enkele bekende gezichten zoals Charles Dance en de blinde Ariel, de laatste bekend van enkele IJslandse misdaadseries zoals Ófærð (2015 - 2021).
avatar van hatebreeder

hatebreeder

zondag 28 augustus 2022
The Widow seizoen 1 Qua verhaal een vrij interessante serie, maar het acteerwerk vond ik niet heel geweldig in deze serie. Doordat het verhaal dus wel interessant was heb ik de serie wel helemaal uitgekeken. Ik kom nu op een goede 3 sterren waardering uit, en dat had maar zo 4 sterren kunnen zijn als het acteerwerk wat overtuigender zou zijn geweest.