• 9.219.271 stemmen

Ontwikkeld door: Maud Wiemeijer en Valerie Bisscheroux

Met onder meer: Hanna van Vliet, Eline van Gils en Laura Gómez

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: zondag 30 september 2018

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot ANNE+

Het weekend dat Anne (24) op zichzelf gaat wonen komt ze haar ex-vriendin Lily tegen. Lily was haar eerste vriendin en er is veel gebeurd sinds ze vier jaar geleden uit elkaar zijn gegaan. Tijdens het weekend kijkt Anne terug op alle relaties die ze heeft gehad tijdens haar studententijd in Amsterdam. We zien Anne’s turbulente liefdesleven en hoe deze diverse meisjes en verschillende relaties hebben bijgedragen aan wie ze vandaag is.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een ANNE+ seizoen 3?

Meningen over ANNE+

Suitehome

zaterdag 2 mei 2020
ANNE+ seizoen 2 Aardige serie, tikkie beter dan Feel Good van Netflix. Wel lijken deze mid-twintigers allemaal erg onvolwassen; veel alcohol, puberale ambities ('ik ga een boek schrijven'), kinderlijke reacties op de scheiding van ouders en, gechargeerd, voortdurend twijfelen over relaties als het een dagje tegen zit in de liefde. Maar er wordt goed en naturel in geacteerd en dat maakt het toch geloofwaardig. Er zit potentie in voor S3.
avatar van scorsese

zaterdag 6 maart 2021
ANNE+ seizoen 1 Lekker fris, lekker kort. Deed me een beetje denken aan het vroege werk van Eddy Terstall.