• 9.374.105 stemmen

Ontwikkeld door: Christian Alvart

Met onder meer: Felix Kramer, Fahri Yardım en Katharina Schüttler

Oorspronkelijke taal: Duits

Release datum: vrijdag 7 december 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dogs of Berlin

Twee politieagenten, Erol Birkan en Kurt Krimmer, onderzoeken de moord op de beroemde Turks-Duitse voetballer Orkan Erdem. De moord zorgt voor veel aandacht in Berlijn en de lijst met potentiële daders is lang. Neo-Nazi's, een criminele Turkse familie, familie en vrienden, voetbalsupporters, de Berlijnse maffia... of leidt al het bewijsmateriaal uiteindelijk naar de overheid in de hoofdstad? Om de waarheid te achterhalen moeten de agenten zich in de Duitse onderwereld zien te begeven.

Acteurs en Actrices

Erol Birkan

Kurt Grimmer

Meningen over Dogs of Berlin

zondag 28 april 2019
Dogs of Berlin seizoen 1 Bij vlagen best aardig, maar op den duur neemt de serie wel echt een loopje met zijn eigen verhaal. En dat einde... Dat was tien jaar geleden wellicht geinig. Nu kan dit echt niet meer. Wat een sof.
avatar van DjFrankie

DjFrankie

zondag 2 mei 2021
Dogs of Berlin seizoen 1 Heerlijke rauwe en keiharde serie. Het voetbal is een rode draad, maar er gebeurt zoveel meer. Seizoen 2 mag van mij zeker komen.