Status: Beëindigd
Ontwikkeld door: Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda
Met onder meer: Tom Dewispelaere, Tom van Dyck en Evgenia Brendes
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Release datum: zondag 16 december 2018
Eerst uitgezonden op: één (België)
Bekijk via Netflix
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Niet beschikbaar op Ziggo
Plot Over Water
De voormalige tv-ster John Beckers krijgt van zijn vrouw Marjan en hun twee kinderen een allerlaatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen. Na een verblijf in de ontwenningskliniek gaat hij daarom met vernieuwde moed aan de slag in de haven, bij het familiale expeditiebedrijf van zijn schoonvader. John komt al snel in het circuit terecht van de gevaarlijkste en meest lucratieve handel aan de dokken: cocaïne. Zal hij zijn oude demonen in bedwang kunnen houden en proberen te weerstaan aan nieuwe verleidingen in deze bikkelharde wereld?
Seizoenen
- 2,99 (70)Over Water - Seizoen 1 (2018-2019)
- 3,29 (48)Over Water - Seizoen 2 (2020)
John Beckers

H. T. Groenewijn

Esteban

Pinguin#13

Lennonlover
'Michielsen' is dat nu eigenlijk een baggerbedrijf? Sorry, kon het niet laten… dit is echt pretentieuze bagger. Er worden wat ingrediënten verzameld voor een boeiend verhaal… en daar wordt dan geen hol mee gedaan. Telkens dezelfde troep die herhaald wordt. 'Flashforwards' die je al lang niet meer interesseren. Rollen en spel dat compleet ongeloofwaardig zijn. Zo zuipt en scheefpoept John Beckers wel heel makkelijk voor er iemand uiteindelijk iets van ruikt. Onnozelste was nog wel 'den Barry' die daar een heel seizoen ligt te liggen en dan op het einde als cliffhanger geserveerd wordt. Heel die laatste aflevering was trouwens één lange sisser… die twee flikken die daar opeens stoer gaan doen tegen Beckers… potsierlijk… De Beco, die trouwens al een moordaanslag in zijn eigen apprtement overleefd heeft, merkt dat zijn deur openstaat (tot twee keer toe) en wandelt dan kalm terug naar de badkamer zonder als een (terecht) paranoïde gek heel zijn appartement af te zoeken… ook het gedrag van Mevrouw Beckers is heel raar. Haar man betrappen en daar dan pas 3 afleveringen verder eens iets over zeggen… de dochter heeft een relatie met een veel oudere (natuurlijk als arrogante eikel neergezette - oh cliché

Realtimes | Publishing Network
Social media