• 9.377.104 stemmen

My So-Called Life (1994-1995)

1 seizoen
3,71 12 stemmen + Mijn stem

Status: Geannuleerd

Ontwikkeld door: Winnie Holzman

Met onder meer: Claire Danes, Jared Leto en Devon Gummersall

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 25 augustus 1994

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot My So-Called Life

My So-Called Life is een realistische kijk in het leven van een 15 jarig meisje opgroeiend tijdens een generatie X cultuur. We volgen haar langs een pad van puberale grillen, onzekerheden en vooral het omgaan met ouders, vrienden en jongens.

Acteurs en Actrices

Meningen over My So-Called Life

avatar van Thomas83

Thomas83

zaterdag 12 maart 2016
My So-Called Life seizoen 1 Jammer dat het maar bij 1 seizoen is gebleven. Een soort van voorganger van Freaks and Geeks, al is deze serie wel nog wat kinderachtiger en minder hoogstaand (ik denk aan die kerstaflevering die echt er heel erg overheen was), maar echt volwassener tv-series waren toen ook nog wel wat zeldzamer. Eigenlijk vind ik de pilot nog de beste aflevering denk ik. Danes is geweldig en de grootste troef van de serie, maar ook leuk is dat ook de ouders wat verhaallijnen krijgen, ook al is de moeder van Angela en onuitstaanbaar zeikwijf. De relatie tussen Angela en haar ouders is heel geloofwaardig en overtuigend. Het einde van het seizoen is wel echt een tergende cliffhanger die je naar meer doet verlangen.