• 9.370.851 stemmen

Ontwikkeld door: Ben York Jones en Michael Mohan

Met onder meer: Peyton Kennedy, Patch Darragh en Jahi Di'Allo Winston

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 16 februari 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Everything Sucks!

Everything Sucks! speelt zich af in 1996 in het dorpje Boring, Oregon. In dit jaar waren discmans, 'sexting' met rekenmachines en flamboyante outfits een integraal onderdeel van het jonge levens van de kinderen. De leerlingen van de toneelclub en de A/C club van Boring High School slaan de handen ineen om een film te maken en de beproevingen van de middelbare school te doorstaan. Eén ding hebben de twee groepen gemeen: het zijn allemaal buitenbeentjes.

Acteurs en Actrices

Kate Messner

Ken Messner

Oliver Schermerhorn

Emaline Addario

High School Student (onvermeld)

Meningen over Everything Sucks!

avatar van Esteban

Esteban

dinsdag 23 januari 2018
Everything Sucks! seizoen 1 Ah, het is wat flauw dit af te doen als een kunstje. Generaties schuiven op, dat is al. In de jaren 90 werden de jaren 70 met een nostalgische blik bekeken. In de '00s sloeg dit langzaam over naar de jaren 80. En nu we aan richting 2020 gaan, worden de jaren 90 meer en meer met heimwee bekeken, aangezien nu die generatie rond de 30 begint te draaien. Wat ook de leeftijd is van nieuwe talenten die zo'n projecten mogen leiden. Mij interesseert vooral of het gaat lukken die sfeer écht terug tot leven te wekken. Maar gezien het genre vrees ik daar wat voor.
avatar van Joy4ever

Joy4ever

zaterdag 17 februari 2018
Everything Sucks! seizoen 1 Ik ben nu halverwege, het zijn vrij korte afleveringen, en het bevalt me wel eerlijk gezegd. Leuke verhaallijnen, goede muziek, sympathieke characters. Hoewel de 90's sfeer er niet heel dik bovenop ligt is er genoeg feest der herkenning. Prima kijkvoer.