Dr. Vegas seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dr. Vegas? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dr. Vegas.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dr. Vegas (Seizoen 1) dateert van 2004.
Dr. Vegas Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dr. Vegas? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dr. Vegas seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dr. Vegas Serie Informatie
Dr. Vegas is een Drama / Misdaad-serie uit 2004. Geregisseerd door Craig Zisk met onder meer de acteurs Rob Lowe, Joe Pantoliano en Sarah Lancaster .
Dokter Billy Grant waagt de gok om zijn goedbetaalde baan als dokter in een ziekenhuis op te zeggen om als huisdokter voor een groot casino te gaan werken in Las Vegas. Billy leeft in een suite in het hotel van het casino en maakt dagelijks een rondje langs de gasten en patiënten. Er zal echter nooit een rustig avondje inzitten voor Billy en hij komt er al snel achter hoe hectisch zijn nieuwe baan is.