• 9.370.264 stemmen

3,71 19 stemmen + Mijn stem

Alternatieve titel: Quincy

Status: Beëindigd

Genre: Drama / Mystery

Ontwikkeld door: Glen A. Larson en Lou Shaw

Met onder meer: Jack Klugman, Robert Ito en Val Bisoglio

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 3 oktober 1976

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Quincy, M.E.

Na het overlijden van zijn vrouw Helen sluit dokter R. Quincy zijn praktijk en gaat hij werken als forensisch arts voor het Los Angeles County Coroner's Office. Hier onderzoekt hij of omgekomen personen op een natuurlijke manier zijn gestorven of dat er sprake is van een misdrijf. Ook als Quincy levende personen ervan verdenkt dader of juist slachtoffer te zijn van een ernstig delict of vergrijp, komt hij in actie. Hoewel zijn theorieën hierbij regelmatig worden betwist, vertrouwt Quincy op zijn deskundigheid en zoekt hij zo nodig net zo lang door tot hij de waarheid boven tafel heeft, ongeacht of hij daarmee vriend en/of vijand tegen zich in het harnas jaagt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Quincy, M.E. seizoen 9?

Meningen over Quincy, M.E.

Foxhollywood

woensdag 14 november 2018
Quincy, M.E. seizoen 1
stinissen schreef:
Een geweldige Jack Klugman zorgt voor zeer aangenaam kijkvoer.
Inderdaad, prima kijkvoer. Keek er altijd maar toen het op tv was. Ik heb zelf nog zo'n kleine 100 afleveringen in bezit, dus af en toe kijk ik er 1
avatar van stinissen

stinissen

• 12026 stemmen
woensdag 22 november 2017
Quincy, M.E. seizoen 1 Een geweldige Jack Klugman zorgt voor zeer aangenaam kijkvoer.